Subscriu-te a la newsletter


Visita a la Torre de les Aigües del Besòs amb el 22@Network bcn

Secretaria Tècnica,

Un viatge per la història industrial de Barcelona

L'Associació 22@Network bcn ha organitzat per als seus socis una visita a la Torre de les Aigües del Besòs, la joia del patrimoni arquitectònic industrial català, amb l'objectiu de descobrir un dels únics elements que han sobreviscut del patrimoni industrial del barri del Poblenou. 

El President de l'Arxiu Històric del Poblenou, Jordi Fossas, ha estat l'excepcional guia d'aquesta visita, durant la qual els socis de l'Associació han pogut viatjar pel passat i el present de la Torre, recorrent l'interior de l'edifici i gaudint de les impressionants vistes del seu mirador. 

Un cop finalitzada la visita guiada, els participants han pogut gaudir d'un dinar saludable i de bona qualitat de Foodies Barcelona a la Casa de les Vàlvules.


22@NETWORK BCN és l'Associació d'Empreses i Institucions del districte de la innovació 22@, que compta amb més de 100 empreses sòcies i col·laboradors que es beneficien de les sinergies que es produeixen en el propi l'àmbit de l'Associació i que s'ha consolidat també com un agent actiu del districte i motor de les iniciatives que ajuden al desenvolupament de les empreses associades. 

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte
Modificar cookies