Subscriu-te a la newsletter


ÀLEX DE DIOS: "LA DIGITALITZACIÓ APLICADA AL COMERÇ DE PROXIMITAT FUNCIONA"

Secretaria Tècnica,

Àlex de Dios, COO de Beabloo i membre de la Junta Directa de 22@Network,  ha concedit una entrevista a VIA Empresa per parlar sobre el Retail&Brand Experience World Congress, del qual  Beabloo n'és un dels Gold Sponsor:

"El RBEWC vol esdevenir saló de referència global on el món de la tecnologia -els IT vendors- posen en coneixement i a disposició dels retailers les últimes innovacions. El RBEWC serà la fira de referència en aquest espai a Europa i, per què no, a Àsia. Comerç de proximitat i intel·ligència artificial és un còctel que té molt de sentit per al portaveu de Beabloo.

Era necessari una fira com el RBEWC. Què n'espereu?

L'aspiració d'aquesta fira és generar un espai perquè els retailers internacionals vinguin a Barcelona a conèixer les innovacions dels IT vendors, entendre-les i aplicar-les en el seu negoci. Estem contribuint a l'ecosistema de la ciutat perquè es posicioni com a ciutat puntera en retail tech i com a hub de tecnologia perquè empreses d'aquí puguin exportar les seves idees arreu del món.

Quin és el model comercial de retail que perseverarà? L'americà o l'europeu?

Estan desapareixent els centres comercials als afores de les ciutats. Als Estats Units n'han tancat molts. Òbviament nosaltres apostem i entenem que s'està implantant és el comerç en els centres de les ciutats. El model nord-americà s'està descomposant. S'està tornant a la ciutat. Ikea obre a dins de la ciutat, Leroy Merlín, Decathlon, etc. Els grans retailers redueixen les grans botigues però es volen apropar al consumidor."


Llegeix l'entrevista completa

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

Compartir

Notícies relacionades

Modificar cookies