Subscriu-te a la newsletter


Trobada d'equipaments i operadors de Plaça de les Glòries i entorns

Secretaria Tècnica,


Avui ha tingut lloc una trobada d'equipaments i operadors de Plaça de les Glòries i entorns. La reunió l'ha presidit el tinent d'alcalde Jaume Collboni,  i han assistit els regidors Daniel Mòdol (Arquitectura, paisatge urbà i patrimoni), Montserrat Ballarin (districte de l'Eixample) i Josep M. Montaner (districte de Sant Martí).  També han estat presents directius de les principals empreses i equipaments culturals de l'entorn de Glòries. També han estat presents alts directius de les principals empreses i equipaments culturals de l'entorn de Glòries.

L'acte ha estat un primer punt de trobada per tal de coordinar la imatge i els continguts de l'entorn de Glòries, una àrea que, un cop estiguin acabats el túnel i el parc, serà la gran centralitat metropolitana de la ciutat. 

El president de 22@Network Xavier Monzó ha participat en la trobada, i en la seva intervenció ha volgut recordar que la cultura i la creativitat formen part de l'ADN del 22@, juntament amb l'esperit d'innovació i barreja.

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

Compartir

Notícies relacionades

Modificar cookies