Subscriu-te a la newsletter


S'inaugura oficialment el canal de YouTube del Projecte Click

Secretaria Comunicació,

El Projecte Click és un servei socio educatiu de la Fundació Ires adreçat a joves que necessiten un acompanyament temporal per tal d'identificar el seu millor recorregut formatiu, laboral i personal. l’Associació 22@network hi col·labora oferint als joves als joves visites i formacions, en especial vinculades als àmbits de la comunicació i les noves tecnologies. 

Amb l’estrena dels primers dos vídeos de “Fes Click a YouTube”, s'ha inaugurat oficialment el canal de YouTube del Projecte Click, el resultat final d’un treball en conjunt amb el youtuber Roc Massaguer (@Outconsumer) i els joves que participen del projecte de la Fundació IReS.

Amb els dos vídeos presentats a l’estrena els joves han parodiat alguns aspectes de la vida de youtuber amb l’humor com a recurs per comunicar el seu missatge i han posat en pràctica tant els aspectes més tècnics de gravar i editar com la part més creativa, idear i escriure el guió.

Durant l’acte de presentació, els nois i noies van ser els protagonistes i sobretot van fer-se escoltar ja que aquest espai no només suposava l’estrena dels seus primers vídeos com a youtubers sinó també una oportunitat d’explicar com s’han sentit i què han experimentat amb aquesta vivència superant les seves pors, descobrint-se així mateixos i finalment perdent la vergonya davant del públic.

“Aquí he trobat bons companys, bones persones”; “he vençut la meva timidesa, m’he obert com a persona i he compartit els meus sentiments”: és el que expressaven ahir la Diana i el Camilo participants del curs. A més d’explicar anècdotes molt divertides sobre el procés de creació dels vídeos, els joves clicks van obrir-se i deixar-se emportar per l’ambient íntim i de complicitat que es va crear a la sala del Casal de Barri Bac de Roda, el local que va acollir el projecte des del primer moment.

Ser youtuber no és gens fàcil i com tot requereix d’esforç per arribar a complir amb els objectius. Aquesta és una de les coses que els joves també han après dels 10 dies de curs amb el Roc, qui es va implicar amb tot el seu coneixement i entusiasme amb ells des del principi. Com era d’esperar, entre la convivència i la relació de confiança aconseguida amb ell, van sortir junts a l’escenari fent pinya i inspirant-se mútuament.

Aquesta experiència ha estat possible gràcies al formador Roc Massager, a la Caixa d’Enginyers, a l’equip d’educadors del Projecte Click, al Casal de Barri Bac de Roda i sobretot a la Diana, el Camilo, l’Ilu, el Juanma, el Cristhian, el Patrick, el Michael, l’Aitor, l’Alfredo, el Sergi i el Víctor qui s'han deixat emportar i gaudir d’aquesta aventura, l’oportunitat de descobrir-se i explotar el seu potencial únic dels joves, a vegades no tan evident davant la resta de la societat.

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

Compartir

Notícies relacionades

Modificar cookies