Subscriu-te a la newsletter


COMISSIÓ D'URBANISME I TERRITORI

Secretaria Comunicació,


22@
  • El futur de la zona Nord i de la zona Sud del 22@.
  • Exposició i diagnòstic de Javier Burón, Gerent d’Habitatge i David Martínez, Coordinador de la Comissió 22@ de l'Ajuntament de Barcelona.


El desenvolupament urbanístic i immobiliari de la denominada Zona Nord per la seva gran influència en el present i futur de l'àmbit 22@ va constituir el programa de l'última sessió de la Comissió d'Urbanisme i Territori de l'Associació 22@Network bcn i va aportar interessants conclusions.

Va introduir la sessió el president de la Comissió d'Urbanisme i Territori del 22@Network bcn, Javier Bernades, i a continuació Javier Burón, Gerent d’Habitatge i David Martínez, coordinador de la Comissió 22@ de l'Ajuntament de Barcelona van ser els qui van realitzar la presentació de les propostes que s'estan discutint per al desenvolupament de la zona Nord del 22@.


22@, ZONA NORD I ZONA SUD: UN PLA CONJUNT, PERÒ DIFERENCIAT

Segons la seva exposició i diagnòstic, l'Ajuntament de Barcelona diferencia clarament la zona nord del 22@ de la zona Sud, en la qual actualment es desenvolupa l'activitat del districte de la innovació 22@. Perquè mentre aquesta zona Sud s'ha desenvolupat a un ritme apropiat, la nova zona Nord, amb una extensió aproximada de 70 Ha, representa un fre per al desenvolupament del projecte i el seu aspecte actual no difereix molt del que tenia l'any 2000, a l'inici de la transformació del districte.

Nota de premsa completa

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte
Modificar cookies