Subscriu-te a la newsletter


PASIONA ACONSEGUEIX 8 MILIONS D'EUROS DE FACTURACIÓ EN 2018 I OBRE LA SEVA 2A OFICINA AL 22@

Secretaria Tècnica,


La consultora Pasiona segueix marcant fites. Després de tancar l’any 2018 amb un volum de negoci de 8 milions d’euros, obre la seva segona oficina al districte empresarial del 22@ de Barcelona, referent internacional en R+D. El nou espai ha suposat una inversió de més de 150.000 € i ha sigut concebut com a hub per a la investigació i formació de talent en el qual domòtica, Intel·ligència Artificial i assistents personals tenen un paper destacat. Pasiona conviu en el 22@ amb gegants internacionals com a Amazon, Oracle o Facebook, que han apostat pel Districte de la Innovació per al desembarcament dels seus centres tecnològics més capdavanters. Barcelona ocupa ja la quarta posició mundial en el rànquing de ciutats més preparades per al futur tecnològic, segons PWC.

Un ritme de creixement sostingut d’entre el 10 i el 20% anual tant en facturació com en personal han portat a Pasiona a necessitar una segona seu al 22@. “Les oficines actuals, el nostre buque insignia, fiquen petites per a un equip que no para de créixer” i que ja  supera les 160 persones, apunta David Teixidó, director general. La consultora és optimista amb el seu futur més pròxim. Preveu tancar aquest 2019 amb un volum de negoci de nou milions i mig d’euros i un equip que cada vegada s’aproparà més als 200 empleats.

Domòtica, Intel·ligència Artificial i carregadors per a patinets elèctrics

“El 2019 serà un any clau per a Pasiona en inversió en innovació i formació de talent. La tecnologia avança a un ritme de vertigen i adaptar-se al nou escenari requereix un especial esforç i atenció”, assegura David Teixidó. La nova oficina comptarà  amb la infraestructura, l’equip i els recursos necessaris per a fer front als projectes més capdavanters i tecnològicament més exigents, apunta el CEO de Pasiona.

L’espai de la consultora en el 22@ és un immoble de més de 500 metros quadrats amb capacitat per a 60 empleats. Serà un “hub de Innovació des del qual impulsarem la formació de talent, la investigació en tendències IT i la implementació de les tecnologies més capdavanteres”, conclou Teixidó.

D’acord amb la filosofia Pasiona, és un espai modern i diàfan, en el qual la domòtica, la Intel·ligència Artificial i l’aprofitament dels assistents personals integrats tenen un paper molt protagonista. Àrees d’esbarjo amb ping-pong, futbolí i gespa, aparcament per a bicis i carregador per a patinets completen els serveis de les noves oficines de Pasiona en el districte empresarial del 22@ barceloní.

Comentaris

Moltes gràcies per compartir i pel vostre suport. Seguim creixent junts! :)


Dori Portales - 15 de febrer de 2019 a les 8:43

Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

Compartir

Notícies relacionades

Modificar cookies