Subscriu-te a la newsletter


Nous programes i recursos a Barcelona Activa

Secretaria Tècnica,


Des de Barcelona Activa estan impulsant diferents nous programes, com ara: 

  • Programa de recursos per a la creació de projectes socioeconòmics són sessions informatives a tots els districtes de la ciutat i a la seu central de Barcelona Activa on explicarem els continguts d’aquesta iniciativa i la previsió de convocatòries de subvencions per a projectes d’impuls socioeconòmic a Barcelona.
  • El  Porgrama 30 Plus té com a objectiu facilitar la incorporació de persones de 30 anys i més -preferentment de 30 a 45 anys- a les empreses. Aquest programa combina: un servei de definició de perfils professionals i intermediació. el disseny d'un pla formatiu a mida, en funció del lloc de treball i incentius a la contractació, compatibles amb altres bonificacions.
  • Garantia d'èxit és un programa d'èxit dirigit a joves entre 16 i 29 anys  en situació d'atur, i que estiguin dirigits al Registre de Garantia Juvenil. Aquest programa ofereix a 1000 joves activitats com:  accions d'orientació (coaching, formació de recerca de feina, etc), accions de formació i accions d’apropament i coneixement del mercat de treball a través de l’experiència.

Per a més informació relacionada amb aquests tipus de serveis i recursos per a professionals i empreses podeu consultar aquí.

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

Compartir

Notícies relacionades

Modificar cookies