Subscriu-te a la newsletter


LA MAJORIA D’EDAT DEL DISTRICTE 22@

Secretaria Comunicació,

22@Network bcn ’ha consolidat com a referent d’innovació en l’ecosistema del districte 22@, que avui compleix majoria d’edat.

Xavier Monzó, president de 22@Network bcn, ha destacat que “en el 18è aniversari del districte,  l’Associació 22@Network  bcn té un paper clau per reforçar l’ecosistema del 22@, que s’ha convertit en el principal generador  i consumidor de talent digital  i tecnològic del sud d’Europa, i que durant els pròxims quatre anys el 22@  atraurà a més de 25.000 professionals”. 

El 27 de juliol de l’any 2000 la subcomissió d'urbanisme de l'ajuntament de Barcelona aprovava definitivament la modificació del PGM que donava lloc al 'districte d'activitats 22@BCN'. Avui 27 de juliol el projecte 22@ compleix 18 anys.

Coincidint amb aquest aniversari del 22@, s’ha inaugurat al districte 22@ el nou centre d’Amazon a Barcelona, que inclou una part que dóna suport a pimes i un centre de recerca en Machine Learning. 

Antoni Oliva, Director Executiu de 22@Network bcn, ha afirmat que “l’aterratge  d’Amazon al 22@ suposa la constatació de la maduresa del districte, que segueix  sent jove, disruptiu i inconformista, però que s'ha fet gran”. 

Nota de premsa completa

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte
Modificar cookies