Subscriu-te a la newsletter


FX ANIMATION celebra el seu desè aniversari amb un gran Festival dedicat al cinema i al 3D

Secretaria Comunicació,

  • “FX ANIMATION 10th Anniversary: To be continued...” se celebrarà el 14,15 i 16 de setembre, a l’escola de cinema, animació i 3D.

  • Àngel Sala, director del Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Sitges, serà el padrí de l’aniversari d’FX i oferirà una conferència sobre la història de l’animació.

  • El programa inclou la presència d’Igor Jovanovic, de la famosa productora internacional MPC, qui donarà una masterclass sobre els Efectes Visuals de “Pirates del Carib V: La venjança de Salazar”.


FX ANIMATION Barcelona 3D & Film School, l'escola de cinema, animació i 3D referent a nivell nacional i internacional, celebra el seu desè aniversari amb el festival “FX ANIMATION 10th Anniversary: To be continued...”, que estarà obert al públic (amb aforament limitat) i se celebrarà a la seu de l'escola (C/ Àvila 41 Bis, Barcelona) durant els dies 14, 15 i 16 de setembre, per aglutinar bona part del sector professional del cinema i el 3D. L'esdeveniment té com a objectiu connectar professionals consolidats amb nous talents i futures promeses del sector del CGI (Imatges Generades per Ordinador), el cinema i l'entreteniment, promovent una trobada que faciliti l'intercanvi de bones pràctiques i iniciatives, i la difusió dels últims avanços del sector.

El programa comptarà amb la presència d'Àngel Sala, director del Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Sitges, padrí de l'aniversari d’FX ANIMATION, que oferirà una masterclass sobre la història del cinema d'animació. Entre d’altres continguts, destaca la conferència sobre els efectes visuals (VFX) del film “Pirates del Carib, la venjança de Salazar” (2017), impartida per Igor Jovanovic, Lead/Sènior FX Technical director a la gran productora internacional MPC. Així mateix, se celebrarà una conferència sobre el “Cinema d'autor a l'era digital”, de la mà dels responsables de la guardonada “Timecode” (2017), Juanjo Giménez, el seu director, i Toni Mena, colorista i supervisor dels VFX i també director tècnic de l’escola.

Sèries i un rodatge en directe

Les sèries també tenen cabuda en aquest festival. Jaime Cebrián, fundador d’Entropy Studio i especialista en VFX, oferirà una masterclass que descobrirà com s'han fet els decorats en 3D de la famosa sèrie de Netflix “Les noies del cable”. A més, el programa recollirà tallers, sorteigs i xerrades sobre infoarquitectura, videojocs i realitat virtual, així com de les diferents disciplines del cinema. Un exemple d'això serà la recreació d'un plànol rodat en directe al plató de l'escola, on s'emplaçarà un cotxe. En aquest escenari, el director de fotografia haurà de treballar mà a mà amb un especialista en VFX. El dissabte a la nit, es tancarà el festival amb una gran festa, amenitzada amb una sessió de bandes sonores de la mà d'un conegut Dj.

Per a Fàtima Vilà, CEO d’FX ANIMATION: “Després de deu anys formant a especialistes del 3D i del cinema, és un honor celebrar-ho amb tot el sector que ens ha recolzat i ha confirmat que FX ANIMATION és l'escola referent en formació de cinema i 3D a nivell nacional i el centre amb major projecció internacional del moment”. Segons Vilà, “és una molt bona oportunitat per posar sobre la taula les novetats tècniques i les diferents iniciatives, així com oferir nous talents a les empreses més capdavanteres a nivell nacional i internacional”.

Si estàs interessat en assistir-hi, apunta't aquí.

FX ANIMATION Barcelona 3D & Film School és l'escola de Cinema, Animació i 3D amb projecció internacional per tots aquells que volen fer de la seva passió la seva professió. Disposa d'un model de formació únic, centrat en l'experiència continuada i orientat 100% al món laboral. L'escola, que compta amb més de 20 docents experimentats i en actiu i amb més de 2.500 alumnis repartits per les millors productores i empreses de tot el món, ofereix un ampli ventall formatiu a les àrees de Cinema i d'Animació i 3D. FX ANIMATION segueix el seu model educatiu propi i innovador, basat en l'experimentació, la motivació i l'acompanyament indefinit dels alumnes i alumnis, al llarg de tota la seva carrera professional.




Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte
Modificar cookies