Subscriu-te a la newsletter


El model 22@, objectiu d’anàlisi internacional: 22@Network bcn rep la visita d’una delegació del govern de la ciutat de Pinghu (Xina)

Secretaria Comunicació,

  • Aquesta ja és la cinquena missió internacional que rep aquest any, igualant ja el nombre de missions rebudes en tot l’any 2016
  • L’Associació 22@Network bcn treballa conjuntament amb l’Ajuntament de Barcelona i Barcelona Activa per tal d’atraure oportunitats al 22@

L'Associació d'Empreses i Institucions 22@Network bcn, compromesa amb el seu rol vertebrador i dinamitzador del districte de la innovació 22@ i formada per més de 120 empreses i institucions, ha rebut la visita d'una delegació d'alts càrrecs de l'Ajuntament de la ciutat xinesa de Pinghu.

Es tracta de la cinquena missió internacional que rep aquest any, igualant ja el nombre de missions rebudes en tot l’any 2016. Aquest any 22@Network bcn ha rebut missions internacionals provinents de 3 continents, de la Universitat de Calgary (Canadà); Delegació Regió de París (França); InnoEnergy Europe (alumnes de Màster en eficiència energètica); i Pinghu Municipality (Xina). Totes elles tenen com a objectiu comú l’anàlisi del model 22@ i la cerca de col·laboracions. 22@Network bcn treballa conjuntament amb l’Ajuntament de Barcelona i Barcelona Activa per tal d’atraure oportunitats al districte i fer explícit l’ecosistema empresarial del districte 22@.

La ciutat de Pinghu compta amb 20km² d'espais destinats a una transformació urbana inspirada en el districte de la innovació 22@. Per a portar a terme aquesta transformació la delegació s'ha interessat per les polítiques públiques i el model de col·laboració publicoprivada del 22@.

Àlex de Dios, vocal d’emprenedoria de la Junta Directiva i COO de Beabloo, i Antoni Oliva, Director Executiu de l'Associació 22@Network bcn, han atès a aquesta delegació durant una sessió informativa sobre el districte 22@ i en acabar han acompanyat als membres de la delegació en una visita al districte de la innovació.

Aquesta delegació ha visitat el districte 22@ amb objectiu de documentar-se i inspirar-se per reproduir el model del Districte de la Innovació 22@ a la ciutat xinesa. Per a fer-ho comptarà amb la col·laboració i relació continuada de 22@Network bcn, qui afavorirà aquest projecte xinès inspirat en el 22@.

La delegació de la ciutat xinesa de Pinghu ha estat formada per Shi Dongcai, Vice Mayor of Pinghu City People’s Government; Tao Jianhao Executive Vice Director of the Administrative Committee of Pinghu Linhu Industrial Zone; Cheng Jiajun, Mayor of Guangchen Township People’s Government, Pinghu City; Yao Zhenfeng, Vice Director of the General Office of Pinghu City People’s Government; Li Zhenhua, Vice Director of Pinghu City Bureau of Science and Technology; Zhang Linyi, Interpreter of the Administrative Committee of Pinghu Linhu Industrial Zone.


Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte
Modificar cookies