Subscriu-te a la newsletter


EL 22@ ATRAURÀ 25.000 PROFESSIONALS FINS A 2022

Secretaria Comunicació,

L'associació compta amb 135 companyies i institucions amb més de 19.000 treballadors

"L'èxit del projecte 22@ s'ha convertit en el principal generador i consumidor de talent digital i tecnològic del sud d'Europa", ha assegurat Xavier Monzó, president de 22@Network bcn. L'associació està d'enhorabona i és que ja lidera el boom més gran dels darrers 10 anys de Barcelona en talent, ocupació, empresa, innovació, urbanisme i immobiliari.

En aquest sentit, Monzó ja ha anticipat que el 22@ atraurà en els pròxims quatre anys més de 25.000 professionals en "un districte per viure i treballar que compta amb un equilibri entre empreses i veïnat". El talent no serà només cosa de les empreses emergents sinó també de centres d'innovació que aterren a Barcelona per generar serveis al món, com és el cas d'Amazon, Facebook o Oracle, entre d'altres.

Entre els (nous) objectius del 22@Network es troben tant el desenvolupament econòmic i la promoció del districte i la ciutat com incentivar la relació d'empreses i territori o articular un model de referència a escala mundial. "En el darrer any el districte 22@ ha rebut la visita de 18 delegacions internacionals interessades en conèixer el districte de la innovació", ha afegit.

Seguir llegint notícia a VIA Empresa

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte
Modificar cookies