Subscriu-te a la newsletter


CUATRECASAS, NOU MEMBRE DE L’ASSOCIACIÓ D’EMPRESES I INSTITUCIONS “22@NETWORK BCN”

Secretaria Comunicació,


L’Associació d’Empreses i Institucions 22@Network bcn, formada per més de cent empreses i institucions, ha anunciat la incorporació del despatx d’advocats Cuatrecasas com a nou membre.

Cuatrecasas se suma a l’Associació compromesa amb la dinamització del districte de la innovació 22@, que facilita la integració de les organitzacions i els seus professionals a les dinàmiques del 22@, fomenta la interacció i treballa per un teixit productiu ric, complex i dinàmic al districte de la innovació.

L’acte de signatura de l’adhesió de Cuatrecasas a l’Associació 22@Network bcn tindrà lloc durant el proper 22@Update Breakfast el dijous 27 d’abril a partir de les 08:30h a la nova seu de Cuatrecasas (Av. Diagonal, 191 de Barcelona). La signatura serà a càrrec de Xavier Monzó, President de 22@Network bcn, i d’Héctor Bros, Sotsdirector de Cuatrecasas a Barcelona.

Cuatrecasas és una firma internacional, líder a Espanya i Portugal, amb presència als principals països europeus i centres financers de tot el món. Compta amb 26 oficines instal·lades en 12 països i un equip de quasi 1.000 advocats altament especialitzats en totes les àrees del dret empresarial i amb experiència en diferents jurisdiccions.

Coincidint amb la celebració del centenari de la seva fundació, Cuatrecasas ha traslladat recentment la seva seu corporativa al districte de la innovació 22@, en un edifici singular de nova construcció de 20.000m².

La nova seu està formada per dues torres de 10 i 17 plantes. L’immoble està equipat amb l’última tecnologia per impulsar una cultura de treball més col·laborativa. Aquest nou edifici sostenible, amb la certificació Leed Gold, compta amb més de 70 sales de reunions i amb un auditori amb capacitat per a més de 200 persones. A més disposa de restaurant, cafeteria, gimnàs i pàrquing.


Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

Compartir

Notícies relacionades

Modificar cookies