Subscriu-te a la newsletter


22@Network Bcn aposta per impulsar activitats de Responsabilitat Social Corporativa al districte 22@

Secretaria Tècnica,

22@Update Breakfast del mes de juliol / Edició Núm.122

22@Network bcn, l’Associació d’Empreses i Institucions del districte de la innovació 22@, ha organitzat la 122ª edició del 22@Update Breakfast a Vistaprint.

Félix Les, Vocal de Partnerships i Aliances a 22@Network, ha presentat aquesta edició del 22@ Breakfast: “Empreses amb impacte. RSC al 22@” i ha anunciat la creació de la nova Comissió de Responsabilitat Social Corporativa de l'associació 22@Network bcn, que treballa per un desenvolupament inclusiu i socialment responsable al districte de la innovació.

L’acte ha comptat amb la intervenció, com a amfitrió, d’Albert Plans, Sénior Director a Vistaprint, que compta amb una plantilla de 250 treballadors a Barcelona i que en l'àmbit d'RSC col·labora en projectes com són la donació d’equips informàtics o la recollida de joguines.

L'Update ha estat a càrrec de Montserrat Tohà, directora de la Fundació IRES, qui liderarà aquesta nova comissió d’RSC del 22@Network bcn, ha presentat la ponència “RSC al 22@. Empreses amb impacte”. Ha explicat que “22@Network bcn treballa per un districte inclusiu i socialment responsable mitjançant una aposta per un teixit productiu divers i equilibrat, impulsant l'eficiència energètica, la conciliació de la vida laboral i familiar, l'equiparació de salaris entre dones i homes, el bon govern, i donant suport als emprenedors, tenint en especial consideració els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible que promou l’ONU”.

Dins l’apartat de l’Innovador del mes, s’ha presentat tres iniciatives socials capdavanteres al districte:

Antoni Roig, de la Fundació Jaume Batlle, ha explicat la tasca de la Fundació en la tutela de persones legalment incapacitades per protegir-les així d’abusos, estafes i maltractaments.

Jordi Mayals, fundador de la cooperativa l'Estoc, ha presentat aquesta empresa que té com a objectiu millorar i dignificar la situació de les persones amb discapacitat a través del treball. Per a fer-ho, l’empresa es dedica amb la producció de mobles de disseny propi elaborats a partir de materials de reciclatge i, alhora, ofereix un ampli ventall de possibilitats per a la integració laboral de persones amb discapacitat.

Finalment, s’ha presentat el Projecte Click de la Fundació Ires, amb Carles Nieto de la Fundació Ires i Toni Recio de Pasiona, qui ha explicat la seva experiència col·laborant amb aquest projecte, que treballa en el suport i acompanyament de joves per ajudar-los a fomentar la seva autonomia i les seves potencialitats en els àmbits formatiu, laboral i social.

El 22@BREAKFAST és el punt de trobada i d'intercanvi d'idees innovadores que, des del 2004, se celebra cada mes al Districte de la Innovació. És una oportunitat per conèixer les darreres tendències tecnològiques i empresarials, i els progressos que es desenvolupen en l’entorn 22@ per a les seves empreses i institucions. Però també és una ocasió per intercanviar experiències amb més d'un centenar de directius i professionals vinculats a l'economia del coneixement.

22@NETWORK BCN és l'Associació d'Empreses i Institucions del districte de la innovació 22@, que compta amb més de 100 empreses sòcies i col·laboradors que es beneficien de les sinergies que es produeixen en el propi l'àmbit de l'Associació i que s'ha consolidat també com un agent actiu del districte i motor de les iniciatives que ajuden al desenvolupament de les empreses associades.


Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

Compartir

Notícies relacionades

Modificar cookies