22@NETWORK FIRMA UN ACORD DE COL·LABORACIÓ AMB BNEW

per Carla Escolà Costa,

22@NETWORK BCN ha firmat un acord de col·laboració amb Bnew, la Barcelona New Economy Week, que enguany es celebrarà del 6 al 9 d’octubre. Aquest esdeveniment, organitzat per la Zona Franca de Barcelona, és diferent i únic per la seva naturalesa híbrida, ja que comptarà amb un esdeveniment físic alhora que es recolzarà amb una plataforma digital d’última generació.

Durant els 4 dies de duració, es tocaran cinc temàtiques diferents (Logistics, Digital Industry, Real Estate, Ecommerce i Economic zones) i comptarà amb 300 speakers distribuïts en 30 debats, 25 entrevistes, 12 inspirational talks, 10 keynote speeches i 25 panels sectorials. 22@NETWORK moderarà alguna de les sessions.

Bnew va dirigit als professionals dels diferents sectors econòmics, a les indústries, a les petites i mitjanes empreses, a les grans corporacions, a les administracions i institucions, a les startups... 22@NETWORK té una estreta relació amb BNEW, doncs la proposta de valor de cada un dels seus events es basa en tres aspectes fonamentals: el coneixement, el networking i la innovació i el talent, aspectes que són també la base de la nostra network.

Barcelona és la capital mundial de la nova economia, una ciutat de referència a Europa, és per aquest motiu que aquest esdeveniment es celebrarà a diversos edificis singulars de la ciutat, tots ells amb espais oberts, digital i compromesos amb l’Agenda 2030. És un  esdeveniment disruptiu i innovador, que aposta per les possibilitats, noves formes i canvi de paradigma econòmic que ofereixen les noves economies.

Un esdeveniment com Bnew, ajuda a reactivar l’economia del nostre territori, impulsar la nova economia, oferirà una gran oferta de valor als principals sectors econòmics, crearà oportunitats i sinèrgies i accelerarà la innovació alhora que recolza el talent.

T’esperem els pròxims dies 6 a 9 d’octubre a la Barcelona New Economy Week, Binvolved!

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

SUBSCRIU-TE!

Vols estar sempre assabentat de les últimes novetats i els events al districte 22@?