Ja podeu consultar l' INFORME ANUAL dels SEEK AND SOLVE MEETINGS del 2019. 

REUNIONS


Abr.
14

La propera Comissió MIXTA (Responsabilitat Social Corporativa i Innovació) tindrà lloc el dimarts 14 d'abril a les 10h via webinar (plataforma per confirmar). 

Inscriu-t'hi

XII SEEK AND SOLVE MEETING: COM INTEGRAR ELS ODS EN UN ENTORN COM EL 22@? EINES ESTRATÈGIQUES i BENEFICIS D’INCLOURE ELS ODS A L’ESTRATÈGIA EMPRESARIAL I CONTRIBUIR ALS REPTES DE L’AGENDA 2030 

La propera Comissió MIXTA (Responsabilitat Social Corporativa i Innovació) tindrà lloc el dimarts 14 d'abril a les 10h via webinar (per confirmar). 

Les comissions de RSC i Innovació del 22@Network s'uneixen en el XII Seek and Solve Meeting per conèixer quin interès estratègic existeix i quines mesures i accions, relacionades amb els ODS, s'estan incorporant al teixit empresarial i la xarxa acadèmica de districte. Amb la col·laboració de l’empresa Vector5, especialitzada en la integració de la RSC en entitats i empreses, dinamitzarem un espai on compartir i conèixer eines i beneficis d’incorporar els ODS a l’estratègia empresarial. T’esperem per impulsar projectes i iniciatives innovadores que afectin a l'entorn empresarial i social del districte 22@.

10.00h. BENVINGUDA A LA 2na COMISSIÓ MIXTA: RSC I INNOVACIÓ 

Natalia Valenzuela (Presidenta de la Comissió de RSC | Directora de la Fundació IRES) i Antoni Paz(President de la Comissió Innovació | Director Executiu a KIM)

10.10h. PER QUÈ LA RSC I LA INNOVACIÓ SÓN ESSENCIALS PER IMPULSAR LA INCLUSIÓ DELS ODS A LA ESTRATÈGIA EMPRESARIAL?

Laura Esquivel (Directora Adjunta Fundraising i Relacions estratègiques a la Fundació IRES) i Aintzane Morales (Communication & Innovation specialist a KIM)

10.20h. XII SEEK AND SOLVE MEETING: COM INTEGRAR ELS ODS EN UN ENTORN COM EL 22@? EINES ESTRATÈGIQUES i BENEFICIS D’INTEGRAR ELS ODS A L’ESTRATÈGIA EMPRESARIAL I CONTRIBUIR ALS REPTES DE L’AGENDA 2030 

Participació d’empreses de diferents sectors: tecnològic, acadèmic, social, entre d’altres amb conclusions i debat. Amb el suport de l’equip de Vector5 es realitzarà una dinàmica online per resoldre els reptes de com afrontar una gestió equilibrada , econòmica, social i ambiental, que suposa la integració dels ODS en l’entorn empresarial.

11:30h.CONCLUSIONS I DEBAT: POT L’AGENDA 2030 SER EL FULL DE RUTA PER ASSOLIR ELS REPTES DE PRESENT I FUTUR DEL 22@?


Feb.
25

La primera Comissió Mixta (INNOVACIÓ I TALENT) tindrà lloc el dimarts 25 de Febrer a Valkiria IFF  (Carrer Pujades 86). 

ACTE DISPONIBLE NOMÉS PER A SOCIS

Inscriu-t'hi

La primera Comissió Mixta (INNOVACIÓ I TALENT) tindrà lloc el dimarts 25 de Febrer a Valkiria IFF (Carrer Pujades 86). 

Què veurem durant el  XI SEEK AND SOLVE INNOVATION MEETING?

Durant la primera comissió INNOVACIÓ i TALENT, volem hibridar casos d’innovació i  polítiques d’atracció i fidelització de talent. Empreses i institucions de Barcelona i internacionals ens explicaran els seus models innovadors i d'èxit en els reptes del talent. 

Durant el networking podreu conèixer eines per finançar projectes relacionats amb perfils de Data Analist i Data Scientist.

Si ets una empresa 22@ vine i podràs compartir experiències innovadores per afrontar els reptes de futur.

Aprofitarem per conèixer el Valkiria Institute for Future, un laboratori disruptiu enfocat a la innovació laboral: acceleració de talent, Learning & Research LAB, noves tendències laborals, etc. Una experiència realment única, en contacte amb la innovació més puntera.

AGENDA:

8.45h. BENVINGUDA A LA 1era COMISSIÓ MIXTA 

 • Yolanda Triviño (Presidenta de la Comissió de Talent | CEO a Valkiria HUB i Valkiria IFF)  i Antoni Paz (President de la Comissió Innovació | Director Executiu a KIM)

8.50h. PERFILS PROFESSIONALS DE FUTUR AL 22@: CONCLUSIONS DDOT (Diccionari Digital Occupational Titles)

 • Oriol Rius (Col.laborador Valikiria IFF) 

9.00h. BARCELONA DIGITAL TALENT: HUB TALENT DIGITAL

 • Yolanda Triviño (Presidenta de la Comissió de Talent | CEO a Valkiria HUB i Valkiria IFF) i Jordi Arrufí (Digital Transformation Projects & DLab Director a Mobile World Capital Barcelona)

9.20h. XI SEEK AND SOLVE MEETING: MODELS INNOVADORS EN GESTIÓ I FIDELITZACIÓ DEL TALENT. Participació d’empreses tecnològiques i innovadores amb conclusions i debat.

 • LA FORMACIÓ I ATRACCIÓ DE TALENT AL 22@. Raúl Sánchez (Director d’innovació a BcnActiva)
 •  FUTURE OF JOBS IN THE DIGITAL ERA. Marta Riera (Directora de Desenvolupament de Programes a Zigurat Global Institute of Technology), Juan Carlos Gutierrez (Partner- CTO (IT Services, Headhunting, Recruitment) a Setesca) 
 • PERFILS DIGITALS PER LA ERA DIGITAL. Agueda Ruiz (Key Account Manager a Altran)
 • TENDÈNCIES AL SECTOR DE L'EMPRENEDURIA. Raimon Recoder (co - fundador i Director General Agència AMANO i co-organitzadors del Barcelona Start Up Congress). 

10.30h. DEBAT 

10.45h. ESMORZAR NETWORKING

ACTE DISPONIBLE NOMÉS PER A SOCIS


Gen.
21

La propera reunió de la Comissió d'Innovació i el desè Seek and Solve Meeting tindrà lloc el dimarts 21 de Gener a Suara Cooperativa (Calle de Sancho de Ávila, 52-58, 1r). 

ACTE DISPONIBLE NOMÉS PER A SOCIS

Ordre del dia i assistents

Us convidem a celebrar la Comissió d'Innovació i el desè Seek and Solve Meeting, que tindrà lloc el dimarts 21 de Gener a Suara Cooperativa (Carrer de Sancho de Ávila, 52-58, 1r).

Què veurem durant el X SEEK AND SOLVE INNOVATION MEETING?

Suara Cooperativa és una empresa d'economia social amb la missió de transformar la realitat de les persones mitjançant serveis de qualitat i promovent el seu benestar, durant més de 35 anys d'experiència. El SuaraLab és el laboratori d'innovació social de Suara Cooperativa a través del qual es generen ecosistemes d'emprenedoria i es col·labora amb startups per la creació de noves solucions tecnològiques per l'atenció a les persones.

Durant la trobada, abordarem un repte per descobrir el potencial innovador de les Dades Obertes i les possibilitats que ofereix la Silver Economy amb l'objectiu d'obtenir solucions concretes, establir una estratègia d’innovació al 22@ i crear una xarxa de professionals entre les diferents entitats membres.

PROGRAMA 

8.45h. OBERTURA DEL X SEEK AND SOLVE MEETING

 • Antoni Paz (President de la Comissió Innovació, Director Executiu a KIM)

9.00h. SUARA COOPERATIVA: MODEL DE GESTIÓ PER TRANSFORMAR L’ENTORN SOCIAL

 • Tomàs Llompart i Laura Peracaula (Codirecció General a Suara Cooperativa) 

9.10h. SUARA LAB: L’ECOSISTEMA D’INNOVACIÓ PER DESENVOLUPAR NOVES IDEES PER A L’ATENCIÓ A LES PERSONES

 • Jordi Picas (Director d’Innovació Suara Lab)

9.40h. QUIN ÚS TENEN LES DADES OBERTES PER A L’INNOVACIÓ SOCIAL?

 • Lourdes Muñoz (Cofundadora de Iniciativa Barcelona Open Data)

9.55h. DINÁMICA DESIGN THINKING: el potencial innovador de les Dades Obertes i les possibilitats que ofereix la Silver Economy amb l'objectiu d'obtenir solucions concretes 

10.35 h. REUNIÓ ORDINARIA DE LA COMISSIÓ D’ INNOVACIÓ

10.45h. VISITA A LES INSTAL·LACIONS I ESMORZAR NETWORKING

T’hi esperem!


ACTE DISPONIBLE NOMÉS PER A SOCIS


Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte