Ja podeu consultar l' INFORME ANUAL dels SEEK AND SOLVE MEETINGS del 2019. 

REUNIONS


Feb.
24

El pròxim 24 de febrer a les 12h, la Comissió d'Innovació - Indústria 4.0 del 22@NETWORK BCN, ha organitzat un webinar amb Raül Blanco, Secretari General d'Indústria i PIME i Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme, en el qual parlarà sobre la gestió i objectius dels Fons de Recuperació Europeus i la manera de participar-hi per part de les empreses privades.

Inscriu-t'hi

El pròxim 24 de febrer a les 12h, la Comissió d'Innovació - Indústria 4.0 del 22@NETWORK BCN, ha organitzat un webinar amb Raül Blanco, Secretari General d'Indústria i PIME i Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme, en el qual parlarà sobre la gestió i objectius dels Fons de Recuperació Europeus i la manera de participar-hi per part de les empreses privades. Aquest webinar forma part d'un cicle de Webinars, de la Comissió d'Innovació - Indústria 4.0, sobre Financiació Europea per l'impuls de la innovació.

Què són els fons de recuperació europeus?

Per a ajudar a reparar els danys econòmics i socials causats per la pandèmia de coronavirus, la Comissió Europea, el Parlament Europeu i els dirigents de la UE han acordat un pla de recuperació que liderarà el camí cap a la sortida de la crisi i establirà les bases per a una Europa moderna i més sostenible. 

Durant el webinar, Raül Blanco parlarà sobre aquestes ajudes i com les empreses associades al 22@NETWORK BCN poden accedir a elles.


Juny
10

La propera reunió de la Comissió d'Innovació i el XIV Seek and Solve Meeting tindrà lloc el dimecres 10 de Juny a les 10h en un format digital on parlarem sobre: "Distintiu IP22@: Una oportunitat per generar impacte en  innovació". 


Inscriu-t'hi

La propera reunió de la Comissió d'Innovació i el XIV Seek and Solve Meeting tindrà lloc el dimecres 10 de Juny a les 10h en un format digital on parlarem sobre: "Distintiu IP22@: Una oportunitat per generar impacte en  innovació". 

El distintiu IP22@ distingeix els projectes innovadors generats i / o amb impacte al districte 22@ i a la ciutat de Barcelona, garantint-ne un alt nivell de qualitat i potencial innovador.  Diferents empreses i institucions de Barcelona han presentat el seu projecte a la candidatura d’obtenció del distintiu i es per això que des de la Comissió  d’Innovació del 22@Network amb el XIV  Seek and Solve Meeting volem donar visibilitat als projectes i a les iniciatives seleccionades pel comitè d'avaluació, per rebre el distintiu IP22 @.

Ordre del dia

10.00. BENVINGUDA A LA COMISSIÓ DE INNOVACIÓ 

 • Antoni Paz (President de la Comissió i CEO KIM)

10.05. PRESENTACIÓ DEL DISTINTIU IP22@  

 • Antoni Paz (President de la Comissió i CEO KIM)

10.15. XIV SEEK AND SOLVE MEETING. Presentació dels diferents projectes i iniciatives distingides amb el IP 22@. 

11.15. TORN DE PREGUNTES OBERTES

11.30h. TANCAMENT DE LA COMISSIÓ D'INNOVACIÓ i IXV SEEK AND SOLVE MEETING 

 •  Antoni Paz (President de la Comissió i CEO KIM)

Maig
13

La propera reunió de la Comissió d'Innovació i el XIII Seek and Solve Meeting tindrà lloc el dimecres 13 de Maig en un format digital amb la empresa DRIBIA sobre: "L'ús de les dades com eina impulsora de la innovació i competivitat empresarial". Inscriu-t'hi

La propera reunió de la Comissió d'Innovació i el treztè Seek and Solve Meeting tindrà lloc el dimecres 13 de Maig en un format digital (us enviarem un mail amb el link d'accés)amb la empresa DRIBIA sobre: "L'ús de les dades com eina impulsora de la innovació i competivitat empresarial". 

L’ús de les dades, degut a la quantitat i qualitat de dades, pot esdevenir una font de informació o de creació de nous models de negoci (noves empreses o nous productes) basats en l’obtenció, emmagatzemament o explotació de les fonts de dades.

Al 22@ ens enfrontem a una nova situació on les empreses necessiten reconvertir-se per mantenir la seva competitivitat en el mercat. La inversió empresarial en dades pot donar informació que es converteix en coneixement per desenvolupar nous productes o crear nous models de negoci que responguin als nous hàbits de consum i expectatives del client.

En aquest XIII Seek And Solve Innovation Meeting de la Comissió de Innovació del 22@network, volem debatre sobre reptes i solucions que afectin al districte i que les empreses i institucions que formen part del 22@network poden expressar per possibilitar la generació de projectes entre els membres i assistents de la Comissió de la Innovació fonamentalment en dos aspectes:

 • Ús de les dades 
 • La ètica de l’ús d’aquestes dades


ORDRE DEL DIA

10h. BENVINGUDA A LA COMISSIÓ INNOVACIÓ 

 • Antoni Paz (President de la Comissió i CEO KIM)

10.05h. XII SEEK AND SOLVE MEETING: Innovació i competivitat empresarial a través de la ciència de dades 

 • Oleguer Sagarra ( Co - CEO i Co - Fundador de Dribia) 

10.35h. DEBAT EN FORMAT ONLINE AMB: 

 • Àngels Vidal (Cap de Dades Obertes al Departament d'Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència de la Generalitat de Catalunya) 
 • Oleguer Segarra (Co - CEO i Co - Fundador de Dribia) 
 • Loha Hashimy (Project Manager ODEON- Open Data for European Open Innovation)

11.10h. TORN OBERT DE PREGUNTES ALS PONENTS 

11.25h. TANCAMENT DE LA COMISSIÓ D'INNOVACIÓ I XIII SEEK AND SOLVE MEETING 

 • Antoni Paz (President de la Comissió i CEO KIM)

Abr.
14

La propera Comissió MIXTA (Responsabilitat Social Corporativa i Innovació) tindrà lloc el dimarts 14 d'abril a les 10h via webinar. 

Inscriu-t'hi

XII SEEK AND SOLVE MEETING: COM INTEGRAR ELS ODS EN UN ENTORN COM EL 22@? EINES ESTRATÈGIQUES i BENEFICIS D’INCLOURE ELS ODS A L’ESTRATÈGIA EMPRESARIAL I CONTRIBUIR ALS REPTES DE L’AGENDA 2030 

La propera Comissió MIXTA (Responsabilitat Social Corporativa i Innovació) tindrà lloc el dimarts 14 d'abril a les 10h via webinar. 

Les comissions de RSC i Innovació del 22@Network s'uneixen en el XII Seek and Solve Meeting per conèixer quin interès estratègic existeix i quines mesures i accions, relacionades amb els ODS, s'estan incorporant al teixit empresarial i la xarxa acadèmica de districte. Amb la col·laboració de l’empresa Vector5, especialitzada en la integració de la RSC en entitats i empreses, dinamitzarem un espai on compartir i conèixer eines i beneficis d’incorporar els ODS a l’estratègia empresarial. T’esperem per impulsar projectes i iniciatives innovadores que afectin a l'entorn empresarial i social del districte 22@.

10.00h. BENVINGUDA A LA 2na COMISSIÓ MIXTA: RSC I INNOVACIÓ 

Natalia Valenzuela (Presidenta de la Comissió de RSC | Directora de la Fundació IRES) i Antoni Paz(President de la Comissió Innovació | Director Executiu a KIM)

10.10h. PER QUÈ LA RSC I LA INNOVACIÓ SÓN ESSENCIALS PER IMPULSAR LA INCLUSIÓ DELS ODS A LA ESTRATÈGIA EMPRESARIAL?

Laura Esquivel (Directora Adjunta Fundraising i Relacions estratègiques a la Fundació IRES) i Aintzane Morales (Communication & Innovation specialist a KIM)

10.20h. XII SEEK AND SOLVE MEETING: COM INTEGRAR ELS ODS EN UN ENTORN COM EL 22@? EINES ESTRATÈGIQUES i BENEFICIS D’INTEGRAR ELS ODS A L’ESTRATÈGIA EMPRESARIAL I CONTRIBUIR ALS REPTES DE L’AGENDA 2030 

Participació d’empreses de diferents sectors: tecnològic, acadèmic, social, entre d’altres amb conclusions i debat. Amb el suport de l’equip de Vector5 es realitzarà una dinàmica online per resoldre els reptes de com afrontar una gestió equilibrada , econòmica, social i ambiental, que suposa la integració dels ODS en l’entorn empresarial.

11:30h.CONCLUSIONS I DEBAT: POT L’AGENDA 2030 SER EL FULL DE RUTA PER ASSOLIR ELS REPTES DE PRESENT I FUTUR DEL 22@?Feb.
25

La primera Comissió Mixta (INNOVACIÓ I TALENT) tindrà lloc el dimarts 25 de Febrer a Valkiria IFF  (Carrer Pujades 86). 

ACTE DISPONIBLE NOMÉS PER A SOCIS

Inscriu-t'hi

La primera Comissió Mixta (INNOVACIÓ I TALENT) tindrà lloc el dimarts 25 de Febrer a Valkiria IFF (Carrer Pujades 86). 

Què veurem durant el  XI SEEK AND SOLVE INNOVATION MEETING?

Durant la primera comissió INNOVACIÓ i TALENT, volem hibridar casos d’innovació i  polítiques d’atracció i fidelització de talent. Empreses i institucions de Barcelona i internacionals ens explicaran els seus models innovadors i d'èxit en els reptes del talent. 

Durant el networking podreu conèixer eines per finançar projectes relacionats amb perfils de Data Analist i Data Scientist.

Si ets una empresa 22@ vine i podràs compartir experiències innovadores per afrontar els reptes de futur.

Aprofitarem per conèixer el Valkiria Institute for Future, un laboratori disruptiu enfocat a la innovació laboral: acceleració de talent, Learning & Research LAB, noves tendències laborals, etc. Una experiència realment única, en contacte amb la innovació més puntera.

AGENDA:

8.45h. BENVINGUDA A LA 1era COMISSIÓ MIXTA 

 • Yolanda Triviño (Presidenta de la Comissió de Talent | CEO a Valkiria HUB i Valkiria IFF)  i Antoni Paz (President de la Comissió Innovació | Director Executiu a KIM)

8.50h. PERFILS PROFESSIONALS DE FUTUR AL 22@: CONCLUSIONS DDOT (Diccionari Digital Occupational Titles)

 • Oriol Rius (Col.laborador Valikiria IFF) 

9.00h. BARCELONA DIGITAL TALENT: HUB TALENT DIGITAL

 • Yolanda Triviño (Presidenta de la Comissió de Talent | CEO a Valkiria HUB i Valkiria IFF) i Jordi Arrufí (Digital Transformation Projects & DLab Director a Mobile World Capital Barcelona)

9.20h. XI SEEK AND SOLVE MEETING: MODELS INNOVADORS EN GESTIÓ I FIDELITZACIÓ DEL TALENT. Participació d’empreses tecnològiques i innovadores amb conclusions i debat.

 • LA FORMACIÓ I ATRACCIÓ DE TALENT AL 22@. Raúl Sánchez (Director d’innovació a BcnActiva)
 •  FUTURE OF JOBS IN THE DIGITAL ERA. Marta Riera (Directora de Desenvolupament de Programes a Zigurat Global Institute of Technology), Juan Carlos Gutierrez (Partner- CTO (IT Services, Headhunting, Recruitment) a Setesca) 
 • PERFILS DIGITALS PER LA ERA DIGITAL. Agueda Ruiz (Key Account Manager a Altran)
 • TENDÈNCIES AL SECTOR DE L'EMPRENEDURIA. Raimon Recoder (co - fundador i Director General Agència AMANO i co-organitzadors del Barcelona Start Up Congress). 

10.30h. DEBAT 

10.45h. ESMORZAR NETWORKING

ACTE DISPONIBLE NOMÉS PER A SOCIS


Gen.
21

La propera reunió de la Comissió d'Innovació i el desè Seek and Solve Meeting tindrà lloc el dimarts 21 de Gener a Suara Cooperativa (Calle de Sancho de Ávila, 52-58, 1r). 

ACTE DISPONIBLE NOMÉS PER A SOCIS

Ordre del dia i assistents

Us convidem a celebrar la Comissió d'Innovació i el desè Seek and Solve Meeting, que tindrà lloc el dimarts 21 de Gener a Suara Cooperativa (Carrer de Sancho de Ávila, 52-58, 1r).

Què veurem durant el X SEEK AND SOLVE INNOVATION MEETING?

Suara Cooperativa és una empresa d'economia social amb la missió de transformar la realitat de les persones mitjançant serveis de qualitat i promovent el seu benestar, durant més de 35 anys d'experiència. El SuaraLab és el laboratori d'innovació social de Suara Cooperativa a través del qual es generen ecosistemes d'emprenedoria i es col·labora amb startups per la creació de noves solucions tecnològiques per l'atenció a les persones.

Durant la trobada, abordarem un repte per descobrir el potencial innovador de les Dades Obertes i les possibilitats que ofereix la Silver Economy amb l'objectiu d'obtenir solucions concretes, establir una estratègia d’innovació al 22@ i crear una xarxa de professionals entre les diferents entitats membres.

PROGRAMA 

8.45h. OBERTURA DEL X SEEK AND SOLVE MEETING

 • Antoni Paz (President de la Comissió Innovació, Director Executiu a KIM)

9.00h. SUARA COOPERATIVA: MODEL DE GESTIÓ PER TRANSFORMAR L’ENTORN SOCIAL

 • Tomàs Llompart i Laura Peracaula (Codirecció General a Suara Cooperativa) 

9.10h. SUARA LAB: L’ECOSISTEMA D’INNOVACIÓ PER DESENVOLUPAR NOVES IDEES PER A L’ATENCIÓ A LES PERSONES

 • Jordi Picas (Director d’Innovació Suara Lab)

9.40h. QUIN ÚS TENEN LES DADES OBERTES PER A L’INNOVACIÓ SOCIAL?

 • Lourdes Muñoz (Cofundadora de Iniciativa Barcelona Open Data)

9.55h. DINÁMICA DESIGN THINKING: el potencial innovador de les Dades Obertes i les possibilitats que ofereix la Silver Economy amb l'objectiu d'obtenir solucions concretes 

10.35 h. REUNIÓ ORDINARIA DE LA COMISSIÓ D’ INNOVACIÓ

10.45h. VISITA A LES INSTAL·LACIONS I ESMORZAR NETWORKING

T’hi esperem!


ACTE DISPONIBLE NOMÉS PER A SOCIS


Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

SUBSCRIU-TE!

Vols estar sempre assabentat de les últimes novetats i els events al districte 22@?
Modificar cookies