EMOCIONART: DONES, L'ART COM A EINA DE TRANSFORMACIÓ SOCIAL

Carrer de Roc Boronat, 138, 08018 Barcelona

Aquest esdeveniment ha vençut

Des de 22@NETWORK BCN, conjuntament amb la Comissió RSC i la de Creativitat, Disseny i Cultura de 22@NETWORK BCN, hem preparat una acció solidària que tindrà lloc el dijous 2 de desembre entre les 11h i les 18h al campus de Poblenou de la Universitat Pompeu Fabra. L'acció, anomenada EMOTION-ART, té com a objectiu visibilitzar i sensibilitzar a la ciutadania envers la situació desigual de les dones agreujada pels efectes de la pandèmia, posant focus en aquelles que travessen situacions de vulnerabilitat. Així doncs, farem una acció performativa enfocada en com la creativitat és una eina de transformació social.

L’acció: Amb la direcció artística de l'estudi P.A.R., associat al FAD, la idea és fer sis murals col·laboratius fent una crida a participar-hi a les mateixes usuàries de les entitats, a estudiants i personal de les escoles de disseny del districte i universitats, veïnes i veïns, treballadors/es, i a tothom que vulgui participar-hi. Les fundacions redactaran 6 vivències i triaran 8 emocions. Aquestes frases/vivències seran el punt de partida de cada acció. Cada taula estarà associada a una frase i cadascú podrà expressar l'emoció que els transmet amb taques de colors.

Per a difondre l’acció es farà una gravació/sessió de fotografies del procés de creació dels murals.

Postals de Nadal amb causa: A partir del resultat, es crearan postals virtuals solidàries per Nadal. Tots els fons recaptats aniran destinats a les fundacions de l'associació, Fundació Ires, Formació i treball, Jaume Batlle i Fundació Ared, per finançar projectes d’atenció a dones en situació de vulnerabilitat de les fundacions participants.

Esteu tots/es convidats a aportar el vostre gra de sorra i participar en el mural, sigui pintant o venint a veure l’acció, així com difondre-la entre els vostres canals o donant a través de la postal solidària per felicitar el Nadal a amics, amigues, familiars i/o professionals de les vostres empreses.


L'esdeveniment ha expirat

Data i hora


Afegir al calendari 2021-12-0211:00 2021-12-0218:00 Europe/Madrid EMOCIONART: DONES, L'ART COM A EINA DE TRANSFORMACIÓ SOCIAL Barcelona

Lloc

Carrer de Roc Boronat, 138, 08018 Barcelona , Carrer de Roc Boronat, 138

Assistents

55 persones assistiran a l’esdeveniment

Etiquetes

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

SUBSCRIU-TE!

Vols estar sempre assabentat de les últimes novetats i els events al districte 22@?
Modificar cookies