5GBARCELONA: IMPULSANT ELS NOUS SERVEIS DE LA INTERNET DEL FUTUR

Hotel Novotel Barcelona City

Aquest esdeveniment ha vençut

Carlos Grau

CEO del Mobile World Capital Barcelona22@Network bcn organitza, el proper 5 d'abril a partir de les 13:30h. a l'Hotel Novotel Barcelona City, un nou dinar-col·loqui Àgora 22@Network bcn, a càrrec de  Carlos Grau,  CEO de Mobile World Capital Barcelona , qui presentarà la conferència 5GBarcelona: impulsant els nous serveis de la Internet del futur.

Com canviarà la industria amb l’arribada del 5G? Quin tipus de projectes podrem impulsar des de Barcelona? Atraurem més talent internacional per desenvolupar projectes de 5G?

Barcelona és ja un referent en l’àmbit de la innovació i el 5è hub digital a nivell europeu. A més, treballa per consolidar-se com un entorn experimental des d’on validar projectes de 5G a nivell internacional. Amb 5GBarcelona veurem com la ciutat fa un pas més i s’erigeix com a laboratori obert on naixeran projectes que establiran les bases de la Internet del futur.

5GBarcelona neix el passat 9 de gener i està impulsat per la Fundació Mobile World Capital Barcelona,  la Generalitat de Catalunya, l'Ajuntament de Barcelona, la Fundació i2CAT, el Centre Tecnològic de Telecomunicacions de Catalunya (CTTC), Atos i la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), amb la col·laboració del Ministeri d’Energia, Turisme i Agenda Digital, Red.es i GSMA.

PREU DEL DINAR: 

  • Els socis de 22@Network bcn disposen d'una invitació gratuïta per associat. I les següents reserves al preu especial de 20€ per assistent.
  • Preu no socis: 30€ 

Inscriu-te i et farem arribar la factura  i el mitjà de pagament.


PROGRAMA

13:30h. Recepció - Networking

14:00h. Benvinguda i presentació a càrrec de Xavier Monzó, president de 22@Network bcn

14:05h. “5GBarcelona: impulsant els nous serveis de la Internet del futur”, a càrrec de Carlos Grau,  CEO de Mobile World Capital Barcelona

14:25h. Finger lunch/Networking

15:00h. Col·loqui moderat per Sergi Vicente, Director de Betevé

15:20h. Networking Cafè

15:30h. Fi de l'acte


Amb la col·laboració de: 

            


L'esdeveniment ha expirat

Data i hora


Afegir al calendari 2018-04-0513:30 2018-04-0515:30 Europe/Madrid 5GBARCELONA: IMPULSANT ELS NOUS SERVEIS DE LA INTERNET DEL FUTUR Barcelona

Lloc

Hotel Novotel Barcelona City , Avinguda Diagonal, 201

Assistents

90 persones assistiran a l’esdeveniment

Etiquetes

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

SUBSCRIU-TE!

Vols estar sempre assabentat de les últimes novetats i els events al districte 22@?
Modify cookies