Esmorzar-networking: Com fomentar i atraure el talent digital? Reptes i estratègies

Edifici MediaTIC

Aquest esdeveniment ha vençut

El proper dijous 17 de gener el Cercle Tecnològic de Catalunya (CTecno) organitza un nou esmorzar-networking amb la col·laboració i patrocini de Barcelona Activa.

La sessió, titulada “Com fomentar i atraure el talent digital? Reptes i estratègies”, se celebrarà a la Sala Barcelona de l’edifici MediaTIC.

El 2020, a Europa faltaran més d’un milió de professionals digitals i és per això que necessitem fomentar la creació i la captació de talent digital.

El creixement de les empreses de base digital a Barcelona ha accelerat les necessitats de talent dotat d’habilitats digitals (programació, big data, ciberseguretat, intel·ligència artificial, blockchain, entre d’altres), mentre que el nombre de professionals de les TIC disponibles en el mercat no ha augmentat proporcionalment. De moment, Barcelona se situa en la posició 42 sobre 60 en hubs de talent digital.


The event has expired

Data i hora


Afegir al calendari 2019-01-1709:00 2019-01-1711:00 Europe/Madrid Esmorzar-networking: Com fomentar i atraure el talent digital? Reptes i estratègies Barcelona

Lloc

Edifici MediaTIC , Carrer de Roc Boronat, 117

Assistents

Sigues el primer a confirmar

Etiquetes

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte