DINÀMICA D'EMPRENEDORIA 22@ - BANCO SANTANDER

CINC

Aquest esdeveniment ha vençut

Volem fer créixer l'ecosistema emprenedor del districte de la innovació. Per això et convidem a conèixer els detalls d'aquesta iniciativa a la xerrada que oferirem el proper dia 11, convocada per la Comissió d'Emprenedoria de l'Associació 22@Network bcn. Si la teva proposta resulta seleccionada disposaràs de formació, mentorització amb una de les principals entitats financeres del país, i accediràs a inversors i participaràs a mercats als que d'altra manera tindries complicat accedir.

Els ponents de l'acte seran Alex de Dios, president de la Comissió d'Emprenedoria de 22@Network; Luis J.Herrero, director Territorial Catalunya de Banco Santander; i Jose Manuel Pérez, director de Nuevos Modelos de Negocio de Banco Santander.

Si ja has posat en marxa la teva idea de negoci IT (Internet & Technology) o estàs pensant en fer-ho, acompanya'ns el proper dia 11 de juny al Centre Internacional de Negocis de Catalunya (CINC) en aquesta breu sessió informativa amb cafè i networking posterior. Us hi esperem!
L'esdeveniment ha expirat

Data i hora


Afegir al calendari 2018-06-1110:00 2018-06-1112:00 Europe/Madrid DINÀMICA D'EMPRENEDORIA 22@ - BANCO SANTANDER Barcelona

Lloc

CINC , Carrer de Llull, 321

Assistents

33 persones assistiran a l’esdeveniment

Etiquetes

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

SUBSCRIU-TE!

Vols estar sempre assabentat de les últimes novetats i els events al districte 22@?