El PRS (Practice Research Symposium) es un simposio que RMIT Europe organiza como parte de un doctorado basado en la investigación sobre la propia práctica profesional que ha sido reconocido mundialmente por su impacto y su enfoque innovador. 

CONFERÈNCIA: "Brandcoaching per a presentacions d'alt impacte en públic"

A CINC Centre de Negocis i Assessoria d'Empreses. Edifici CINC, C / Llull, 321

 el 28 novembre 2017

Com trencar amb presentacions honestes, amb un fil narratiu memorable, ben preparades i practicades.

Com estructurar presentacions d'impacte aprenent de Steve Jobs, Leonard Cohen, Jill Bolte Taylor... i altres grans mestres de la persuasió.

El proper dimecres 29 de novembre tindrà lloc un esmorzar-networking amb la col·laboració i patrocini de Barcelona Activa.

La sessió, titulada “El repte de l’envelliment: el paper de la tecnologia”, se celebrarà a la Sala Barcelona de l’edifici MediaTIC.

Nova edició del Eurecat Mobile Forum

A Auditori edifici Imagina

 el 29 novembre 2017

La 8ªedició de l’Eurecat Mobile Forum es celebrarà a l’Auditori Imagina de Barcelona el proper dia 29 de novembre de 2017 sota el lema: Tecnologia transformadora de nous models econòmics.

LA NOSTRA MILLOR TECNOLOGIA: EL CERVELL

A Barcelona Activa

 el 30 novembre 2017

Presentem un projecte per conèixer, entendre i mantenir la salut del cervell: BARCELONA BRAIN HEALTH INITIATIVE. Impulsat per l'Institut Guttmann i Patrocinat per la Obra Social "La Caixa", el BBHI centra la seva recerca en mantenir sa el cervell, optimitzar els nostres propis recursos i endarrerir l'aparició de malalties.

Aquest últim 22@Update Breakfast de l'any parlarem del cervell i tu podràs ser voluntari. T'hi apuntes?

9º Fórum de creación de nuevos contenidos audiovisuales 3D, de FX Animation

A FX ANIMATION 3D&Film School

 el 30 novembre 2017

El Fórum de FX Animation, centrado este año en el sector del 3D y todas sus especialidades, es un evento destinado a impulsar la sinergia entre empresas, profesionales y alumnos del sector, así como fomentar el intercambio de buenas prácticas, dando visibilidad a los trabajos realizados por todas las partes y favoreciendo la puesta en común de estrategias y objetivos para el futuro.

Open Talent: "Ecosistema emprenedor a la indústria energètica"

A Tech Talent Center

 el 30 novembre 2017

El proper dijous 30 de novembre, a les 19h, tindrà lloc al Tech Talent Center (c/Badajoz 73, Barcelona) l'Open Talent: "Ecosistema emprenedor a la indústria energètica", a càrrec de Roberto Jiménez, de la Fundación Repsol; Héctor Martín, de l'spin off  Smalle Technologies i Sebastián Moreno, de la startup Future SiSens. 

III Jornades CTecno

A Auditori Imagina-Mediapro

 el 19 desembre 2017

El Cercle Tecnològic de Catalunya(CTecno) presenta el dimarts 19 de desembre les III Jornades CTecno sota el títol de #TIC4life a l’Auditori Imagina-Mediapro. La trobada d’aquest any proposa una gran reflexió sobre la innovació tecnològica i l’impacte que hi té en el benestar de la societat.