Subscriu-te a la newsletter


03 juliol 2024

22@EVENT | EVENT DE PRÀCTICA DE PRESENTACIÓ DE PROJECTES DE BARCELONA VENTURES

22@EVENT | EVENT DE PRÀCTICA DE PRESENTACIÓ DE PROJECTES DE BARCELONA VENTURES

Presenta la teva startup a un panell d'inversors de Silicon Valley i obtén el seu valuós feedback!

Estarem organitzant el nostre primer Event de Pràctica de Presentació el 3 de juliol a les 17 hores. Aquesta sessió de presentació es realitza en col·laboració amb Barcelona Ventures Silicon Valley. Si ets una startup tecnològica situada al districte d'innovació 22@ de Barcelona i t'agradaria presentar la teva empresa i rebre feedback directe d'inversors de Silicon Valley, aquesta és una gran oportunitat per a tu!

Per què hauries de participar?

Per aconseguir que els inversors recolzin la teva empresa, necessites una presentació convincent. Però com sabràs si la teva presentació és prou bona o què cal millorar?

La resposta és l'Event de Pràctica de Presentació de Barcelona Ventures Silicon Valley. Sol·licita presentar la teva pitch, o bé assisteix per aprendre de l'experiència d'altres fundadors. Per a aquesta reunió virtual seleccionarem cinc startups per fer la seva presentació. Cada una tindrà 5 minuts per mostrar les seves diapositives, 5 minuts de preguntes i respostes, i després 5 minuts de feedback útil. Tots els fundadors poden aprendre observant el que intenten els altres i els consells que reben.

Els participants seran seleccionats la setmana abans de l'event entre tots els sol·licitants.

Els membres del panell són inversors veterans de Silicon Valley, que han estat fundadors, executius, consellers i que en conjunt han invertit en centenars de startups tecnològiques.

Feedback de la pitch per part d'inversors de Silicon Valley

Aprèn dels consells que els membres del panell donaran a les empreses presentadores. Els membres del panell inclouran una combinació de:

➕ Presentació de la Sèrie de Bootcamps per Assessor d'Inversors

Durant els últims 15 minuts de l'esdeveniment, els inversors assistents podran conèixer més sobre el nostre proper Bootcamp per Assessor d'Inversors que celebrarem al mes d'octubre. Una experiència d'inversió d'àngel de Silicon Valley. Aquesta sèrie té com a objectiu permetre als inversors d'àngel aplicar la seva experiència i coneixement a les startups en les quals han invertit dins d'un context d'acceleració, aplicant el playbook de Silicon Valley, amb un focus en buscar un major rendiment i tracció de mercat, i preparar-les per a la propera ronda d'inversió.

Uneix-te per aprendre més!

Informació

Data


dc., 03 juliol 2024 17:00 - 19:00


Lloc:


Zoom


Afegir al calendari 2024-07-0317:00 2024-07-0319:00 Europe/Madrid 22@EVENT | EVENT DE PRÀCTICA DE PRESENTACIÓ DE PROJECTES DE BARCELONA VENTURES Zoom
Aquest esdeveniment ha vençut
Modificar cookies