22@ÀGORA | ENERGIA I INNOVACIÓ PER UNA MOBILITAT MÉS SOSTENIBLE

Hotel Melià Sky (Carrer de Pere IV 272, 08005, Barcelona)

Aquest esdeveniment ha vençut

L'Àgora 22@Network BCN és una cita exclusiva per a la divulgació de les tendències globals que condueixen el procés de canvi tecnològic, social i empresarial, mitjançant el debat per l'acció davant les oportunitats de creixement econòmic, especialment vinculades a les noves tecnologies.

Els temes tractats fan referència a l'actualitat en el sector tecnològic: smart city, big data, drons, impressió 3D, indústria 4.0, Cloud, Transformació Digital, logística del futur, robòtica, mobilitat, sostenibilitat, Machine Learning o IoT, entre d'altres. Els dinars de l'Àgora tenen l’objectiu d’acostar les últimes tendències tecnològiques al lideratge social i empresarial de la ciutat des del districte de la Innovació 22@. 

En aquesta ocasió, dimecres 18 de maig a les 13:30h, comptarem amb la intervenció de Javier Gumà, Account Executive Spain a Wallbox Chargers, i un debat moderat per Luke  Treasure, President de la Comissió d'Empresa i Sostenibilitat de 22@Network BCN i Managing Director, HINES.

Vine a conèixer els nous factors que estan accelerant la transició energètica mitjançant la implementació de solucions innovadores per a l'ús d'energies renovables, juntament amb la instauració d'una mobilitat més sostenible i respectuosa amb el medi ambient, compromesa amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) que promou Nacions Unides en l'Agenda 2030.

De la mà de l'empresa tecnològica Wallbox, explorarem com afrontar els nous reptes ecològics i tecnològics del futur, en un entorn compromès a arribar a les emissions netes zero per a frenar els efectes climàtics de les emissions de gasos d'efecte d'hivernacle.

“Garantir l'accés a una energia assequible, segura, sostenible i moderna” és un dels objectius que persegueix l'Agenda 2030 i per a les empreses la gestió energètica és també uns dels principals desafiaments. Els avenços en innovació energètica ja permeten maximitzar l'ús de les energies renovables en els edificis fins a un 20% i reduir en més del 50% la dependència de l'energia de la xarxa. Descobreix les últimes tendències i recursos transformadors per a participar en aquest procés de canvi a escala global destinat a protegir el nostre planeta.


Ordre del dia

13:30h Recepció - Networking - Copa de cava

14:00h Benvinguda

  • Enric Urreta, President del 22@NETWORK BCN

14:05h Ponència: ‘Energia i innovació per una mobilitat més sostenible’

  • Javier Gumà, Account Executive Spain, Wallbox Chargers

14:25h Finguer Lunch i Networking

15:00h Debat 

  • Javier Gumà, Account Executive Spain, Wallbox Chargers
  • Modera: Luke  Treasure, President de la Comissió d'Empresa i Sostenibilitat de 22@NETWORK BCN i Managing Director, HINES.

15:30h Fi de l'acte 


Menú

Fríos
∙ Ensalada Waldorf de manzana y apio
∙ Surtido de embutidos catalanes
∙ Pan de cristal con tomate
∙ Gazpacho
∙ Hummus con pita crujiente

Calientes
∙ Cazón en adobo
∙ Brocheta de Pollo Satay
∙ Mini Croquetas de jamón con all y oli
∙ Mini Bao vegetal

Postres
∙ Mini pastel de nata y chocolate con yema cremada
∙ Fruta


Aquest esdeveniment ha vençut

Data i hora


Afegir al calendari 2022-05-1813:30 2022-05-1815:30 Europe/Madrid 22@ÀGORA | ENERGIA I INNOVACIÓ PER UNA MOBILITAT MÉS SOSTENIBLE Hotel Melià Sky (Carrer de Pere IV 272, 08005, Barcelona)

Lloc

Hotel Melià Sky (Carrer de Pere IV 272, 08005, Barcelona)

Assistents

56 persones assistiran a l’esdeveniment

Etiquetes

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

SUBSCRIU-TE!

Vols estar sempre assabentat de les últimes novetats i els events al districte 22@?
Modificar cookies