LA COMISSIÓ


La Comissió de Mobilitat, Presidida per Nina Kavaliova de CBRE, es preocupa per millorar la mobilitat del districte.

PRÒXIMS WEBINARS


ÚLTIMS WEBINARS


Feb.
18

En el marc del 20 aniversari del districte 22@, el pròxim dijous, 18 de febrer a les 12h, el 22@NETWORK BCN organitza un esdeveniment virtual que tindrà com a temàtica principal la mobilitat al districte 22@.

Inscriu-t'hi

En el marc del 20 aniversari del districte 22@, el pròxim dijous, 18 de febrer a les 12h, el 22@NETWORK BCN organitza un esdeveniment virtual que tindrà com a temàtica principal la mobilitat al districte 22@.

En l'esdeveniment comptarem amb la participació de Cristian Bardají, director d'estudis d'infraestructures de la Cabra de Comerç de Barcelona, que ens realitzarà una introducció sobre mobilitat i els reptes de futur.

També tindrem l'honor de conèixer a la nova presidenta de la comissió de mobilitat del 22@NETWORK BCN i SC Manager de Glòries, Nina Kavaliova, qui moderarà la taula rodona "Un 22@ ben comunicat i sostenible". Per aquesta taula comptarem amb la participació de Pedro Puigpey, Enginyer de Camins, Canals i Ports a Deloitte; Oriol Martori i Gallissa, consultor estratègic de mobilitat urbana de l'empresa Urbaning; i Carlos López Lois, cap del departament d'Estratègia de la Mobilitat de l'Ajuntament de Barcelona.


Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

SUBSCRIU-TE!

Vols estar sempre assabentat de les últimes novetats i els events al districte 22@?
Modificar cookies