REUNIONS


Feb.
18

En el marc del 20 aniversari del districte 22@, el pròxim dijous, 18 de febrer a les 12h, el 22@NETWORK BCN organitza un esdeveniment virtual que tindrà com a temàtica principal la mobilitat al districte 22@.

Inscriu-t'hi

En el marc del 20 aniversari del districte 22@, el pròxim dijous, 18 de febrer a les 12h, el 22@NETWORK BCN organitza un esdeveniment virtual que tindrà com a temàtica principal la mobilitat al districte 22@.

En l'esdeveniment comptarem amb la participació de Cristian Bardají, director d'estudis d'infraestructures de la Cabra de Comerç de Barcelona, que ens realitzarà una introducció sobre mobilitat i els reptes de futur.

També tindrem l'honor de conèixer a la nova presidenta de la comissió de mobilitat del 22@NETWORK BCN i SC Manager de Glòries, Nina Kavaliova, qui moderarà la taula rodona "Un 22@ ben comunicat i sostenible". Per aquesta taula comptarem amb la participació de Pedro Puigpey, Enginyer de Camins, Canals i Ports a Deloitte; Oriol Martori i Gallissa, consultor estratègic de mobilitat urbana de l'empresa Urbaning; i Carlos López Lois, cap del departament d'Estratègia de la Mobilitat de l'Ajuntament de Barcelona.


Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

SUBSCRIU-TE!

Vols estar sempre assabentat de les últimes novetats i els events al districte 22@?
Modificar cookies