22@ NETWORK ÀGORA


Àgora 22@Network bcn és una cita exclusiva per a la divulgació de les tendències globals que condueixen el procés de canvi tecnològic, social i empresarial, mitjançant el debat per l'acció davant les oportunitats de creixement econòmic, especialment vinculades a les noves tecnologies. 

Els temes tractats fan referència a l'actualitat en el sector tecnològic: smart city, big data, drones, impressió 3D, tendències post Mobile World Congress, indústria 4.0, Cloud, Transformació Digital, logística del futur, robòtica, mobilitat, Machine Learning o IoT, entre d'altres.

CALENDARI GENERAL


PROPER ACTE ÀGORA

ACTES ANTERIORS ÀGORA

 • 22@ÀGORA | ENERGIA I INNOVACIÓ PER UNA MOBILITAT MÉS SOSTENIBLE

  Hotel Melià Sky (Carrer de Pere IV 272, 08005, Barcelona)

  L'Àgora 22@Network BCN és una cita exclusiva per a la divulgació de les tendències globals que condueixen el procés de canvi tecnològic, social i empresarial, mitjançant el debat per l'acció davant les oportunitats de creixement econòmic, especialment vinculades a les noves tecnologies.

 • 22@ÀGORA | ELS INGREDIENTS DE LA INNOVACIÓ A CATALUNYA

  Hotel Melià Sky (Carrer de Pere IV 272, 08005, Barcelona)

  Els dinars de l'Àgora tenen l’objectiu d’acostar les últimes tendències tecnològiques al lideratge social i empresarial de la ciutat des del districte de la Innovació 22@. És per aquest motiu, que en aquesta ocasió escoltarem el punt de vista de Lluís Juncà, Director General d'Innovació i Emprenedoria de la Generalitat de Catalunya, sobre dos perspectives claus de la innovació: la relació ciència-empresa i el paper de les start-ups. 

 • HUMANISME TECNOLÒGIC: COM LA TECNOLOGIA ES POSA AL SERVEI DE LA CIUTADANIA

  Hotel Melià Sky

  Al pròxim Àgora, podrem escoltar l'opinió de Laia Bonet, Tinent  d'Alcaldia d'Agenda 2030 de l’Ajuntament de BCN, sobre la humanització de la tecnologia i com aquesta ha d'estar al servei de la ciutadania.

ACTUALITAT ÀGORA

SUBSCRIU-TE!

Vols estar sempre assabentat de les últimes novetats i els events al districte 22@?
Modificar cookies