COMISSIONS

EMPRESA I MEDI AMBIENT

REUNIONS


Oct.
15

La propera reunió de la Comissió d'Empresa i Medi Ambient tindrà lloc el proper 15 d'octubre de 9h a 10.30h a Leitat (Carrer de Pallars, 179-185). Tractarem temes com el projecte d'economia circular al districte, Scrap Store 22@. 

Inscriu-te aquí

La propera reunió de la Comissió d'Empresa i Medi Ambient tindrà lloc el proper 15 d'octubre de 9h a 10.30h a Leitat (Carrer de Pallars, 179-185). 

Els punts a tractar seran els següents:

  • Scrap Store 22@ (Economia Circular) 
  • Mitgeres Verdes


ACTE DISPONIBLE NOMÉS PER A SOCIS


Feb.
6

La propera reunió de la Comissió d'Empresa i Medi Ambient tindrà lloc el proper 6 de febrer de 9h a 10.30h a Leitat (Carrer de Pallars, 179-185). Tractarem temes com el nou projecte d'economia circular al districte, el Scrap Store, o altres temes com les Mitgeres Verdes o l'eficiència energètica dels edificis.  

Inscriu-te aquí

La passada reunió de la Comissió d'Empresa i Medi Ambient va tenir lloc el proper 6 de febrer de 9h a 10.30h a Leitat (Carrer de Pallars, 179-185). 

Els punts a tractar van ser:

  • Scrap Store 22@ (Economia Circular)
  • Mitgeres Verdes


ACTE DISPONIBLE NOMÉS PER A SOCIS


Des.
5

La propera reunió de la Comissió d'Empresa i Medi Ambient tindrà lloc el proper 5 de desembre de 9h a 10.30h a PichArchitects. Tractarem els següents temes: Mitgeres Verdes, actualització Economia Circular, Mobilitat i Relació amb els ODS. 

Ordre del dia i assistents

La passada reunió de la Comissió d'Empresa i Medi Ambient va tenir lloc el 5 de desembre de 9h a 10.30h a PichArchitects. 

Els punts a tractar van ser els següents:

  • Mitgeres Verdes
  • Actualització Economia Circular
  • Mobilitat
  • Relació amb els ODS (Comissió RSC)Maig
15

La propera reunió de la Comissió d'Empresa i Medi Ambient tindrà lloc el proper 15 de maig de 9h a 10.30h a PichArchitects. Tractarem la Jornada d'Economia Circular del proper 14 de juny i el Projecte Mitgeres Verdes. 

ACTE DISPONIBLE NOMÉS PER A SOCIS

Ordre del dia i assistents

A la passada reunió del 15 de maig es van tractar els temes següents:

1. Preparació de la Jornada d'Economia Circular del 14 de juny

S'ha presentat el programa definitiu de la jornada i s'han discutit els elements per a la difusió de l'acte i les crides a l'acció per presentar projectes.

La secretaria prepararà un mail tipus per a la crida a l'acció que es circularà entre les organitzacions de la comissió.

2. Projecte Mitgeres Verdes

Es presenta l'estat del projecte i la ubicació de la proposta de mitgera pilot, per part del coordinador del projecte, PichArchitects.

Es discuteixen qüestions sobre la gestió i patrocini del projecte així com qüestions burocràtiques que cal considerar (propietat, gestió de la infraestructura, etcètera).

El coordinador presentarà l'estructura del projecte per fer aportacions i també per presentar a l'Institut Municipal del Paisatge Urbà.


Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte