22@ NETWORK ÀGORA


Àgora 22@Network bcn és una cita exclusiva per a la divulgació de les tendències globals que condueixen el procés de canvi tecnològic, social i empresarial, mitjançant el debat per l'acció davant les oportunitats de creixement econòmic, especialment vinculades a les noves tecnologies. 

Els temes tractats fan referència a l'actualitat en el sector tecnològic: smart city, big data, drones, impressió 3D, tendències post Mobile World Congress, indústria 4.0, Cloud, Transformació Digital, logística del futur, robòtica, mobilitat, Machine Learning o IoT, entre d'altres.

CALENDARI GENERAL


PROPER ACTE ÀGORA

ACTES ANTERIORS ÀGORA

 • HUMANISME TECNOLÒGIC: COM LA TECNOLOGIA ES POSA AL SERVEI DE LA CIUTADANIA

  Hotel Melià Sky

  Al pròxim Àgora, podrem escoltar l'opinió de Laia Bonet, Tinent  d'Alcaldia d'Agenda 2030 de l’Ajuntament de BCN, sobre la humanització de la tecnologia i com aquesta ha d'estar al servei de la ciutadania.

 • MOBILITAT 4.0: ESTACIONS DEL FUTUR

  Hotel Melià Sky

  Com serà l'estació del futur? Des del gran repte que suposa repensar l'estació com el lloc a on han de passar les coses, tindrem l'oportunitat de conèixer com serà l'estació del futur. 

  Una transformació que passa per ser digital i va més enllà de les infraestructures: serveis, dades i tecnologia, marquen la tendència en el futur.

  SOCIS_DUES INVITACIONS GRATUÏTES

 • DESAFIAMENTS DEL FUTUR DE LA MOBILITAT I L'IOT

  Hotel Melià Sky

  Quins reptes haurà de fer front la mobilitat del futur? En el proper Àgora tindrem amb nosaltres a Javier González Pareja, el president del Grup Bosch Espanya, la companyia líder mundial de tecnologia i serveis que el 2018 ha aconseguit unes vendes de més de 2.500 milions d'euros.  

  T'ho perdràs?

ACTUALITAT ÀGORA

SUBSCRIU-TE!

Vols estar sempre assabentat de les últimes novetats i els events al districte 22@?
Modificar cookies