Agenda 22@NETWORK

La comissió de talent obre les seves portes i busca nous membres per a la comissió! Estàs buscant nous reptes? Forma part d'aquest grup de treball.  

Coneix el pla de la Comissió RSC del 22@NETWORK BCN pel 2021. Acompanya'ns a la primera reunió de l'any que se celebrarà el divendres 5 de febrer a les 12h via Zoom.

Agenda Socis

En el marc d'aquesta 4a edició del #TalkingAboutTalent, Santi Molins (CEO de TalentFY) tindrà el plaer de moderar un Webinar entre 3 professionals que ens explicaran com la Gestió de Persones amb dades, no sols ajuda a les companyies a millorar la seva productivitat, sinó també com permet als treballadors millorar la seva vida laboral.

Vols conèixer les grans oportunitats que la tecnologia 5G ofereix als CIOs, CTOs i a tots els implicats en la transformació digital d’una organització? Connecta’t aquest dijous 28 de gener, a les 18:30h, a aquesta sessió en obert a càrrec d’Eduard Martín Lineros, CIO i director del programa 5G a la Mobile World Capital Barcelona. 

Especialitza't en la captació, gestió, anàlisi i visualització de dades per a millorar la presa de decisions de la teva empresa amb el Postgrau en Data Management.

La integració i el desplegament continus són una realitat en els desenvolupaments actuals. No obstant això, els desenvolupaments sobre tecnologia Big Data suposen un repte, ja que l'essència de CI/CD consisteix en l'automatització completa del desplegament d'aplicacions, incloent l'anàlisi de seguretat, tests unitaris i tests end2end.

Et convidem a participar en el Tech Day "DevOps en Big Data amb Cloud Build" de la mà de Sergio Rodríguez de Guzmán, CTO de PUE. En aquest webinar et mostrarem, de manera pràctica, com construir el cicle de vida complet de CI/CD sobre una plataforma serverless com Cloud Build de Google ...

SUBSCRIU-TE!

Vols estar sempre assabentat de les últimes novetats i els events al districte 22@?
Modify cookies