AGENDA


DONES EN VALOR: CULTURA

A Hotel The Gates

 el 23 octubre 2019

Torna Dones en ValorEn aquest primer dinar col·loqui de la nova edició del cicle, que tindrà lloc el proper dimecres 23 d'octubre a l'Hotel The Gates, abordarem el tema de la cultura a partir de les ponències i diàleg de dues professionals del sector.

Data Value: extracting value from data

A Epitech Barcelona

 el 24 octubre 2019

During this meet-up Roger Vila, Big Data Projects at CaixaBank will reveal us how big data is used to better know our customers.

Taller Introducción a la Gestión de Proyectos

A Spaces 22@

 el 24 octubre 2019

El taller se centra en desarrollar y comprender la filosofía y conceptos básicos de la Gestión de Proyecto desde una perspectiva simple y práctica. Así mismo, se expone cómo pueden ayudar e implementarse algunas de las herramientas de Gestión de Proyectos a los emprendimientos o en proyectos personales o laborales para mejorar y optimizar la organización de los trabajos.

22@AFTERWORK: MEDIAPRO

A Bcombinator

 el 24 octubre 2019

En el proper 22@Afterwork, Joana Sellés, de l'Àrea d'Innovació i Digital Business de MEDIAPRO, ens explicarà com el grup es relaciona amb l'ecosistema emprenedor i com fomenta la innovació per dissenyar solucions als reptes empresarials actuals. 

Focus Group: Desembre solidari

A Casal La Llacuna ( Carrer de Bolívia, 49 )

 el 25 octubre 2019

El proper divendres 25 d'octubre de 12.30 a 13.30 tindrà lloc una nova reunió de la Comissió de RSC a Casal La Llacuna (C/ Bolívia, 49), on es realitzarà Focus Group: Desembre solidari.