L’Associació d’Empreses i Institucions 22@Network bcn, compromesa amb la dinamització del districte de la innovació 22@ i formada per més de 100 empreses i institucions, ha anunciat la redistribució i reestructuració dels càrrecs i rols de la seva Junta Directiva, presidida des del mes de gener per Xavier Monzó, Director a Catalunya del Grupo ICA, qui va substituir en el càrrec a Ramon Salabert.

Per novè any consecutiu el CTecno realitza el Baròmetre del Sector Tecnològic  a Catalunya, l’estudi sobre l’evolució del sector TIC al nostre país que analitza de manera exhaustiva la situació de les empreses del sector i la seva evolució en els propers anys. El qüestionari ja està disponible. Per a més informació, seguiu llegint. 

Water4action

per Secretaria Tècnica,

8 març 2017

El passat dimarts 7 de Març es va celebrar una sessió de la Fundació Ship2B, dirigida a emprenedors amb iniciatives d'alt impacte social. L'objectiu de la jornada era buscar  les millors startups que poguessin donar resposta als sis reptes plantejats (FuTUR Impact en l'àmbit del turisme; Tech4Health en salut; Tech4Social en assistència; Water4Action en aigües; EduTech en educació; i Bridge2Work en inserció laboral).

Avui ha tingut lloc una trobada d'equipaments i operadors de Plaça de les Glòries i entorns. La reunió l'ha presidit el tinent d'alcalde Jaume Collboni,  i han assistit els regidors Daniel Mòdol (Arquitectura, paisatge urbà i patrimoni), Montserrat Ballarin (districte de l'Eixample) i Josep M. Montaner (districte de Sant Martí).  També han estat presents directius de les principals empreses i equipaments culturals de l'entorn de Glòries.

Visita del president de l'associació a VidraFoc, empresa de gran tradició al barri del Poblenou, que ha sabut adaptar-se als canvis tecnològics i d'entorn. El seu nou edifici, de 2012, és un pas més en la trajectòria d'aquesta empresa que enguany farà el seu 50è aniversari.