Subscriu-te a la newsletter


Miss Sushi, el restaurant de moda japonès, arriba a Diagonal Mar

Secretaria Comunicació,


El centre comercial Diagonal Mar ha estat el lloc escollit per Miss Sushi per inaugurar el seu nou restaurant a Barcelona a l’emblemàtica “Terrassa del Mar”. La cadena ofereix un concepte Fresh&Chic amb una selecció de productes innovadors, exclusius e intensos per als més atrevits del menjar japonès. Miss Sushi es caracteritza per una gran varietat de sabors originals en tots els plats, destacant la creativitat i el toc urbà en les més de 300 propostes preparades al moment amb els productes més frescos i sans del mercat. La nova inauguració compta amb la presència del xef executiu Pedro Salas, qui posa sobre la taula un ampli ventall de tendències i tècniques japoneses al gust europeu.

L’arribada de Miss Sushi a Diagonal Mar completa perfectament l’oferta de restauració en un entorn únic com “La Terrassa del Mar”, oferint un restaurant de menjar japonès d’alta qualitat que farà que tots els visitants trobin la seva millor opció per a gaudir de compres i gastronomia al costat del mar, declara Elin Vigren, directora de màrqueting del centre comercial. Miss Sushi aposta des de fa anys per una decoració Chic & neo-barroca, que converteix el lloc en un restaurant íntim i acollidor, acostant-se amb frescor i modernitat, elegància i fidelitat, a tots els qui vulguin viure una experiència única.

La cadena de restauració Miss Sushi va néixer l’any 2000 inaugurant el seu primer restaurant a la ciutat de València. Actualment disposa de restaurants a Madrid, Barcelona, Alacant, Murcia i Tarragona, oferint productes de màxima qualitat a preus a l’abast de tothom. La filosofia de la pròpia marca es centra en emocionar, sorprendre i democratitzar el sushi, basant-se sempre en l’exclusivitat, l’elegància i la fidelitat a tots els visitants. La marca vol passió, històries i experiències dels clients en tots els seus restaurants repartits per a les ciutats espanyoles.


Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

Compartir

Notícies relacionades

Modificar cookies