Subscriu-te a la newsletter


La UOC presenta en un congrés internacional un projecte per a impulsar l'aprenentatge basat en competències

Secretaria Comunicació,


En el marc del congrés Learning Impact Leadership Institute, Àngels Fitó, directora dels Estudis d’Economia i Empresa de la UOC, i Francesc Santanach, de l’eLearn Center, presenten, juntament amb membres de l’oficina de Digital Learning del MIT, un projecte que té per objectiu catalogar i relacionar les competències d’aprenentatge amb les assignatures i les activitats d’aprenentatge.  El congrés 2016 Learning Impact Leadership Institute té lloc a San Antonio (Texas) del 23 al 25 de maig.

Aquesta innovació es basa en la creació d'una eina que integra la visualització del disseny curricular i el resultat de l'aprenentatge en una plataforma per mitjà d'LTI (Learning Tools Interoperability) amb l'objectiu de millorar la visualització de la informació vinculada a cada programa i facilitar el disseny d'itineraris formatius personalitzats d'acord amb les competències que es vulguin assolir.

D'aquesta manera es podran oferir les eines necessàries per a poder dissenyar en base a competències, i els estudiants també podran visualitzar el programa que cursen i personalitzar el seu itinerari formatiu basant-se en les competències adquirides i les que els queden per adquirir.

El projecte es diu Learning Outcomes First - Curriculum Desing From the Bottom-Up.


El congres 2016 Learning Impact Leadership Institute

Aquest esdeveniment anual agrupa institucions educatives d'arreu del món que treballen en projectes relacionats amb la innovació i l'ús de tecnologies en l'educació. És organitzat per l'IMS Global Consortium, institució que es dedica a l'estandardització i l'ús de tecnologia per a l'educació.

La UOC està nominada a un dels premis Learning Impact Awards 2016 pel projecte UOC's mobile ecosystem.

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

Compartir

Notícies relacionades

Modificar cookies