Subscriu-te a la newsletter


IReS signa el conveni del primer “Màster d’Execució penal a la Comunitat i Justícia restaurativa

Secretaria Comunicació,


Avui ha tingut lloc l’acte de signatura del conveni del Màster d’execució penal a la comunitat i justícia restaurativa a la sala de juntes del Rectorat de la Universitat de Barcelona, amb la presència de Carles Mundó, conseller de Justícia, el Dr. Dídac Ramírez, rector de la Universitat de Barcelona, Pilar Heras, directora General d’Execució penal a la comunitat i Justícia juvenil i Montserrat Tohà, directora de la Fundació IReS.

Per segon any consecutiu i en el marc del seu compromís de formar els professionals del futur, la Fundació IReS participa en la realització d’aquest Màster en col·laboració amb la Universitat de Barcelona i el Departament de Justícia. El seu objectiu principal és el de donar resposta a la necessitat emergent de professionals especialistes en l’execució de mesures en la comunitat, en el suport post-mesura judicial i en la prevenció de la delinqüència.

Aquest màster és el resultat de la cooperació i esforç entre Universitat, el Tercer sector i l’Administració Pública per facilitar processos a favor de la reinserció social.

La modalitat d’aquest curs és presencial i es durà a terme al Campus Mundet, a la Facultat  d’Educació (UB).  El període de preinscripció finalitza el 30 de setembre i la docència s’iniciarà el 10 d’octubre de 2016.

Per més informació, fes clic aquí o consulta l’arxiu Màster Execució Penal a la Comunitat i Justícia Restaurativa – UB

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

Compartir

Notícies relacionades

Modificar cookies