Subscriu-te a la newsletter


ELS REPTES I LES OPORTUNITATS EMPRESARIALS DE LA ROBÒTICA AL TRETZÈ DINAR - COL·LOQUI “ÀGORA 22@NETWORK BCN, A CÀRREC DE FRANCESCO FERRO, CEO I FUNDADOR DE PAL ROBOTICS

Secretaria Comunicació,


Durant l’acte, Ramon Salabert ha anunciat el seu comiat de la presidència de l’Associació, que es farà efectiu a finals d’any


L'Associació 22@Network bcn, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Barcelona, ha organitzat avui a l'Hotel Meliá Sky Barcelona el tretzè dinar-col·loqui del cicle de conferències Àgora 22@Network bcn, que té com a objectiu apropar les últimes innovacions tecnològiques al lideratge social i empresarial de la ciutat.


Durant el col·loqui, Francesco Ferro, CEO i fundador de Pal Robotics, ha presentat la ponència “Robots per a tot. De la industria al menjador de casa” i ha explicat com la robòtica, que fins ara s’ha utilitzat a les fàbriques, es trasllada progressivament a la vida quotidiana dels ciutadans en àmbits com la salut, el retail, o la llar. Per exemple, ha explicat que “s’utilitzen robots per a fer inventaris en botigues, per ajudar als treballadors en diferents àmbits o per actuar com a robots socials, acompanyant a persones grans”.

Francesco Ferro és el CEO i cofundador de PAL Robotics, empresa líder en recerca en robòtica humanoide avançada que desenvolupa robots per a diversos entorns com poden ser la Indústria 4.0, l’assistència a persones grans o la dinamització d’esdeveniments. Ferro va obtenir l’Enginyeria en Telecomunicacions l’any 2002 a la Universitat Politecnico di Torino (Itàlia), un Màster a l’ISEN a Lille (França) i un MBA Executiu a la Universitat de Barcelona (UB-IL3). Ha estat ponent als principals congressos de robòtica de tot el món.

Durant l’acte, Ramon Salabert, en el seu darrer Àgora com a president de 22@Network bcn, ha anunciat el seu comiat de la presidència de l’Associació, que es farà efectiu a finals d’any. Ha destacat la tasca dels diferents equips de treball de la Junta Directiva i el Consell Assessor els darrers anys, així com la tasca dels presidents predecessors. Ha agraït també la presència a l’acte de Jordi Hereu, ex-alcalde de Barcelona i actual president de IdenCity i BPE Barcelona Plataforma Empresarial, així com de Miquel Barceló, president de la societat 22@ de 2004 a 2007.

Àgora 22@Network bcn vol perdurar com una cita exclusiva per a la divulgació de les tendències globals que condueixen el procés de canvi tecnològic, social i empresarial, mitjançant el debat per l'acció davant les oportunitats de creixement econòmic, especialment vinculades a les noves tecnologies. En anteriors col•loquis s'ha tractat sobre altres temes d'actualitat en el sector tecnològic com són les smart cities, el big data, els drones, la impressió 3D, les tendències post Mobile World Congres, la indústria 4.0, la Internet de les coses, the Cloud, la Transformació Digital i la logística del futur.

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

Compartir

Notícies relacionades

Modificar cookies