Subscriu-te a la newsletter


DESÈ DINAR - COL·LOQUI DEL CICLE DE CONFERÈNCIES “ÀGORA 22@NETWORK BCN”

Secretaria Comunicació,


L'Associació 22@Network bcn, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Barcelona, ha organitzat a l'Hotel Meliá Sky Barcelona el seu desè dinar-col·loqui del cicle de conferències Àgora 22@Network bcn, que té com a objectiu apropar les últimes innovacions tecnològiques al lideratge social i empresarial de la ciutat.


Video 360º


Aquest dinar-col·loqui ha comptat amb la ponència “Barcelona ciutat digital. Transició cap a la sobirania tecnològica. Més enllà de la Smart City: una ciutat oberta, equitativa i democràtica”, amb la primera intervenció pública de Francesca Bria, recentment nomenada Comissionada de l'Ajuntament de Barcelona de Tecnologia i Innovació Digital.

En el transcurs del col·loqui Àgora 22@Network BCN, la nova Comissionada ha exposat la missió i estratègia de l'Ajuntament de Barcelona en l’entorn digital per aconseguir “una ciutat oberta, equitativa i democràtica”, amb una especial atenció a la relació amb les empreses i la col·laboració publicoprivada.



Francesca Bria ha explicat durat la seva intervenció que “l’Ajuntament està fent una transició cap a la sobirania tecnològica, que vagi més enllà de la Smart City, posant la tecnologia al servei dels ciutadans, millorant la mobilitat, salut, etc.” Ha destacat també “la voluntat d’obrir les dades públiques per promoure la seva explotació així com la necessitat de treballar conjuntament amb pimes catalanes innovadores i regular legalment els nous models econòmics pel benefici social.”

Àgora 22@Network bcn vol perdurar com una cita exclusiva per a la divulgació de les tendències globals que condueixen el procés de canvi tecnològic, social i empresarial, mitjançant el debat per l'acció davant les oportunitats de creixement econòmic, especialment vinculades a les noves tecnologies. En anteriors col•loquis s'ha tractat sobre altres temes d'actualitat en el sector tecnològic com són les smart cities, el big data, els drones, la impressió 3D, les tendències post Mobile World Congres, la indústria 4.0, la Internet de les coses, the Cloud i la Transformació Digital.

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

Compartir

Notícies relacionades

Modificar cookies