Subscriu-te a la newsletter


Xavier Monzó, president de 22@Network bcn, participarà com a ponent en la Jornada “Innovar es ahorrar” de la Asociación para el Progreso de la Dirección

Secretaria Comunicació,


Xavier Monzó, president de l'Associació d'Empreses i Institucions 22@Network bcn, participarà com a ponent en la Jornada “Innovar es ahorrar: Incentivos para la I+D+i en el nuevo entorno económico”, que organitzen la Asociación para el Progreso de la Dirección i F. Iniciativas. Financiación en I+D+i el pròxim 25 d’abril a Barcelona.

Concretament, Xavier Monzó participarà en la sessió “Incentivos Presupuestarios”, juntament amb Andrés Zabara, Director de Promoció i Cooperació del Centro para el Desarrollo Tecnológico Industrial-CDTI; Mariona Sanz, Directora d'Innovació a ACCIÓ; Joan Guasch, Director de l’Àrea de Programes Públics d’EURECAT; i Trinidad Carretero, Gestió de Programes Tecnològics de GAS NATURAL FENOSA.

Xavier Monzó és president del Clúster Digital de Catalunya i des del 2006 ocupa el càrrec de director general de Grupo ICA (Informática i Comunicaciones Avanzadas) a Catalunya i és un reconegut professional del sector de les Tecnologies de la Informació i amb experiència en entorns associatius sectorials i de clústers.

L’apertura serà a càrrec de Núria Betriu, Directora General d'Indústria de la Generalitat de Catalunya, en aquesta Jornada que ofereix un espai en el qual experts del sector del finançament de la R+D+i, tant a l’àmbit públic com al privat, analitzaran la realitat, context i situacions que es troben les empreses, al mateix temps que presenten les últimes novetats fiscals i pressupostàries.

L’Associació d’Empreses i Institucions 22@Network bcn, formada per més de cent empreses i institucions, està compromesa amb la dinamització del districte de la innovació 22@, que facilita la integració de les organitzacions i els seus professionals a les dinàmiques del 22@, fomenta la interacció i treballa per un teixit productiu ric, complex i dinàmic al districte de la innovació.




Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

Compartir

Notícies relacionades

Modificar cookies