Subscriu-te a la newsletter


RELLEU A LA JUNTA DIRECTIVA DE 22@NETWORK BCN: XAVIER MONZÓ (GRUPO ICA), NOU PRESIDENT, SUCCEEIX A RAMON SALABERT (TELEFÓNICA)

Secretaria Comunicació,


Coincidint amb l'entrada del nou any, l'Associació d'Empreses i Institucions 22@Network bcn ha procedit al relleu en la seva presidència a la qual accedeix Xavier Monzó, director general del Grupo ICA a Catalunya i president del Clúster Digital de Catalunya, com a successor de Ramon Salabert que ha ostentat el càrrec durant els últims quatre anys en representació de Telefónica.


Xavier Monzó ocupava el càrrec de vicepresident primer des de la proclamació de l'actual junta directiva de 22@Network bcn el 2016 i havia presidit la Comissió d’Innovació de l’associació en la seva creació l’any 2007. Des de 2006 ocupa el càrrec de director general de Grupo ICA (Informática i Comunicaciones Avanzadas) a Catalunya i és un reconegut professional del sector de les Tecnologies de la Informació i amb experiència en entorns associatius sectorials i de clusters.


La representació de Telefónica a la Junta Directiva de l’Associació, que fins ara requeia en Ramon Salabert, serà ocupada pel nou membre de la Junta Félix Les, cap de Relacions Institucionals de Telefónica a Catalunya. Continuen i completen la Junta Directiva els representants de les empreses associades Josep Aracil (Informática El Corte Inglés), Alex de Dios (Beabloo), Isabel Ordoyo (Altran), Enric Peig (Universitat Pompeu Fabra), Yolanda Triviño (Valkiria Hub Space) i Enric Urreta (Centre Internacional de Negocis de Catalunya - CINC).


L’Associació d’Empreses i Institucions 22@Network bcn, formada per més de cent empreses i institucions, està compromesa amb la dinamització del districte de la innovació 22@, que facilita la integració de les organitzacions i els seus professionals a les dinàmiques del 22@, fomenta la interacció i treballa per un teixit productiu ric, complex i dinàmic al districte de la innovació.

Recull de premsa

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

Compartir

Notícies relacionades

Modificar cookies