Subscriu-te a la newsletter


LA DIGITALITZACIÓ DEL COMERÇ I LES PIMES AL 22@UPDATE BREAKFAST DEL MES DE MARÇ, EDICIÓ Nº 118

Secretaria Comunicació,


“22@Network treballa per a la transformació digital del sistema productiu i per a que el petit comerç del Poblenou estigui a l’avantguarda de la transformació digital a Barcelona”

22@Network bcn ha organitzat avui a l’Hotel Ibis Styles Bogatell la 118ª edició del 22@Update Breakfast, que ha tractat sobre la digitalització del comerç i les pimes.

Enric Urreta, Director de CINC i Vicepresident de la Junta Directiva de 22@Network bcn, ha presentat aquesta edició del 22@Update Breakfast, centrada en com la digitalització pot oferir un millor servei al client i millorar l'eficiència en el comerç de proximitat. Ha destacat que “des de 22@Network es treballa per a la transformació digital del sistema productiu i per a que el petit comerç del Poblenou estigui a l’avantguarda de la transformació digital a Barcelona”.

L'Update ha estat a càrrec de Marta Sendra, Tècnica de l’Àrea de Comerç del Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat, qui ha presentat el “Programa per a la transformació digital del comerç” de la Generalitat de Catalunya a través del Consorci de Comerç, Artesania i Moda. Durant la seva intervenció ha presentat l’eina d’Autodiagnosi TIC, que ofereix resultats instantanis mitjançant un informe d’avaluació de la seva maduresa digital, així com propostes de millora segons la seva situació.

A continuació, dins l’apartat de l'innovador del mes Jaume Portell, fundador i CEO de Beabloo, ha presentat “myBloo: Servei de Marqueting digital per pimes i comerç”, que permet treure el màxim profit de la xarxa amb els clients de proximitat mitjançant la creació i gestió de continguts digitals, pàgina web, xarxes socials, etc.

Al finalitzar l’acte Enric Urreta, Director de CINC i Vicepresident de la Junta Directiva de 22@Network bcn, ha donat la benvinguda a l’associació a tres nous associats: Fhios, FINIBA, i Barcelona de Inmuebles. Ha anunciat també la pròxima inauguració d’un nou cicle de dinars-col·loqui àgora 22@Network bcn, sobre temes tecnològics d’ interès per a les empreses del districte. Finalment ha avançat que el proper 22@Uptade Breakfast del mes abril se celebrarà al nou auditori de la seu corporativa de Cuatrecasas, al districte 22@.

El 22@ Breakfast és el punt de trobada i d'intercanvi d'idees innovadores que, des del 2004, se celebra cada mes al Districte de la Innovació. És una oportunitat per conèixer les darreres tendències tecnològiques i empresarials, i els progressos que es desenvolupen en l’entorn 22@ per a les seves empreses i institucions. Però també és una ocasió per intercanviar experiències amb més d'un centenar de directius i professionals vinculats a l'economia del coneixement.


Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

Compartir

Notícies relacionades

Modificar cookies