Subscriu-te a la newsletter


CINC Centres de Negocis i Assessoria celebra el 10è, 15è i 20è aniversari de les seves tres seus

Secretaria Comunicació,


  • CINC és líder en el sector dels centres de negoci a nivell estatal
  • El grup empordanès és un referent per a pimes i emprenedors a Catalunya

CINC Centres de Negocis i Assessoria celebra enguany el 10è, 15è i 20è aniversari de la fundació de les seves tres seus a Barcelona, Girona i Figueres. El grup empordanès, que va iniciar la seva activitat fa 25 anys a Figueres de la mà de l’empresari Josep Maria Coll, s’ha convertit en una empresa líder en el sector dels centres de negocis a nivell nacional.

CINC va néixer el 1992 a Figueres com a assessoria empresarial, i cinc anys més tard es creava el primer centre de negocis a la capital de l’Alt Empordà, el 2003 a Girona i el 2007 a Barcelona. Amb la voluntat d’oferir un servei personalitzat a les pimes, les seves tres seus ofereixen un servei integral que va des del lloguer d’espais de treball a serveis d’assessoria empresarial i suport als emprenedors.

Un “hotel” per a empreses
Ubicar l’empresa en un centre de negocis és una pràctica força estesa a la resta del món que està experimentant un elevat creixement els últims anys a l'estat espanyol. “El funcionament d’un centre de negocis es pot equiparar al d’un hotel, però dirigit a empreses. Els clients disposen del seu propi despatx i tenen accés a uns espais comuns, com ara sales de reunions, zona de descans, menjador, recepció i hall, alhora que es comparteixen despeses de neteja, manteniment, seguretat, Internet, aigua, electricitat i secretariat, entre d’altres”, afirma Enric Urreta, director dels Centres de Negocis CINC. 

El Centre de Negocis CINC Barcelona, ubicat al districte tecnològic del 22@, ha rebut la màxima distinció de qualitat de 5 estrelles de tots els centre de negocis a nivell nacional per TÜV Rheinland i l’Associació Espanyola de Centres de Negoci (ACN). Els seus 5.000 metres quadrats d’oficines acullen a més de 200 pimes, però també grans empreses destacades com ara American Express, Lufthansa, BBVA, Torraspapel i BackOffice Associates. Les seves modernes instal·lacions també són l’espai escollit per organitzar formacions, showrooms de productes, conferències, esdeveniments, rodes de premsa i rodatge d’anuncis.

Per la seva banda, el Centre de Negocis CINC Girona, ubicat en un emblemàtic edifici del centre de Girona i gràcies a la terrassa 360CINC, també ha rebut l'excel·lent qualificació de 5 estrelles. Aquest centre de negocis, pioner a les comarques gironines, ofereix més de 2.000 metres quadrats d'espais, entre els quals destaquem despatxos completament equipats, oficines a peu de carrer, sales de juntes, sales d'actes i de formació, aparcament propi i cafeteria-restaurant. 

Assessoria d’empreses de referència al nord de Catalunya
A més a més dels serveis de Centre de Negocis, CINC ofereix serveis personalitzats i de qualitat en gestió i assessorament empresarial especialitzat en diferents àrees, com ara fiscal, laboral, comptable, jurídic, mercantil, financer, LOPD i estrangeria, a més d’un servei de corredoria d’assegurances. 

En aquest sentit, el Centre de Negocis CINC Figueres, el primer dels centres de negocis, concentra la major part dels serveis de primer nivell d’assessoria d’empreses CINC, sent un dels centres de referència de la província de Girona i de Catalunya Nord. Es troba ubicat al centre de la ciutat, dins de la millor zona comercial i empresarial, i compta amb unes instal·lacions modernes i innovadores. 

Compromís amb els emprenedors
CINC també ofereix suport als emprenedors a través del programa 1Dia1Empresa. Aquesta iniciativa facilita la constitució d’una S.L. sense cap mena de cost, assessorament empresarial durant 6 mesos de franc, i formació, entre d’altres serveis.

"Tots aquells emprenedors amb iniciativa i idees que desitgin transformar la seva idea en un negoci només han de presentar el seu pla d'empresa a través de la web del programa i a partir d'aquí concertem una primera reunió. L'equip de CINC s'encarrega de preparar-li la societat agilitzant la burocràcia i sense despeses de gestió, ni costos de notari o temes associats”, explica Neus Coll, sòcia directora del Grup CINC. Des de la creació del programa el 2012, ja s’han constituït prop de 150 empreses.

Enllaços d’interès:

www.cinc.com 

www.1dia1empresa.com 


Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

Compartir

Notícies relacionades

Modificar cookies