Subscriu-te a la newsletter


CANVI DE DATA DEL TALENT FAIR, ORGANITZAT PER NONSTOP BARCELONA I FX ANIMATION 3D&FILM SCHOOL

Secretaria Tècnica,


El NonStop Barcelona Animació i l'escola FX ANIMATION Barcelona 3D & Film School informen que, després de l'interès mostrat per diverses empreses del sector del 2D, el 3D i la producció audiovisual a participar a la Talent Fair i la seva dificultat per assistir el dissabte 27 de maig, dia en què estava previst celebrar-se, l'esdeveniment es trasllada al dijous,  26 d'octubre, de 10 a 14 h a la seu de l'escola (Carrer d’Àvila, 41 Bis – Barcelona).

El motiu del canvi de data és facilitar a les empreses interessades la seva assistència. Durant la convocatòria, hem rebut moltes peticions que demandaven un canvi de data de l'esdeveniment, per la qual cosa, tenint en compte que també era una opció preferent per a les empreses ja confirmades, hem vist convenient dur-ho a terme.

Per això, aprofitem per demanar a totes les empreses interessades que es reservin la data 26/10/2016, fins que tornem a posar-nos en contacte per oferir tots els detalls i sorpreses de l'esdeveniment. Asismismo, per a aquelles empreses que tinguin urgència en la captació de talent, poden contactar amb la borsa de treball de FX ANIMATION, a través del mail: lucila@fxanimation.es .

Talent Fair és el primer recruitment que prepara FX ANIMATION amb la col·laboració de NonStop Barcelona Animació i pretén aglutinar als millors estudis i productores del món. Les empreses que assisteixin tindran l'oportunitat de conèixer els treballs i l'experiència dels nous talents del sector: alumnes graduats a l'escola i altres professionals que s'inscriguin en la fira.

Serà per a nosaltres un honor que pugueu participar com a empresa a la Talent Fair, una gran oportunitat per captar els millors professionals de 2D i 3D i les produccions audiovisuals i un bon moment per estrènyer els llaços del sector. Estem segurs que gaudiràs de l'esdeveniment.

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

Compartir

Notícies relacionades

Modificar cookies