Subscriu-te a la newsletter


Arsys participa en el projecte europeu DECIDE

Secretaria Tècnica,


La maduresa del model del Cloud Computing en el sector corporatiu està portant a numerosos equips tècnics a desenvolupar una estratègia d'arquitectura IT que combina diferents solucions en el Núvol durant tot el cicle de vida de les aplicacions. Per a facilitar la gestió d'aquests entorns, neix el projecte europeu DECIDE, que compta amb la participació d'Arsys, entre altres empreses tecnològiques europees. 

El projecte d'investigació pretèn fer més senzilla l'administració del multiCloud i facil·litar les eines que permeten dissenyar, desenvolupar i desplegar de forma flexible les aplicacions sobre aquests entorns tan complexes. 

DECIDE va arrancar a finals del 2016 i es prolongarpa fins a finals del 2019. Compta amb una financiació de 3,6 millons d'euros dins del programa Horizon 2020 de la Comissió Europea i està coordinat pel Centre d'Investigació Aplicada Tecnalia. 

Arsys liderarà la sostenibilitat d'aquest projecte i la seva explotació al mercat, a més de facil·litar un cas d'ús basat en la seva experiència com a proveïdor Iaas, un segment en el que va irrompre l'any 2010 amb el llançament de la primera plataforma comercial de Cloud Hosting, desenvolupada a Europa.

Si vols estar al cas de totes les novetats i avanços d'aquest projecte, visita la seva pàgina web, segueix el seu perfil i/o segueix el seu perfil a Twitter: @Decideh2020.

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

Compartir

Notícies relacionades

Modificar cookies