Subscriu-te a la newsletter


22@Update Breakfast nº 117 del mes de febrer: Claus per a la generació i millora d'equips d'alt rendiment

Secretaria Comunicació,


 22@Network bcn ha celebrat a Valkiria Hub Space la 117ª edició del 22@Update Breakfast, que ha tractat sobre la gestió d'equips i la competitivitat empresarial.

Yolanda Triviño, membre de la Junta Directiva 22@Network bcn, ha presentat aquesta edició del 22@Update Breakfast, que ha valorat aspectes associats a les dinàmiques de grup: motivació, benestar, identitat, etc. Ha destacat la importància de comptar amb equips satisfets per millorar el seu rendiment i motivació personal per tal d’aconseguir els objectius.

L'Update ha estat a càrrec de Francesca Gabetti, co-founder i CEO de TeamEQ, qui ha presentat la conferència “Millora i mesura de la motivació empoderant persones”, on ha explicat noves eines i tecnologies per aconseguir organitzacions d'alt rendiment, així com millorar i mesurar l'eficàcia i el benestar del grup empoderant a les persones. Ha presentat la seva plataforma online que analitza i ofereix propostes de millora dels equips mesurant el seu grau de confiança, efectivitat, motivació, implicació, benestar, etc.

A continuació, dins l’apartat de l'innovador del mes Daniel Weiss, director de Stichting PRIME, ha presentat la conferència “Reinventing your identity”, un mètode ràpid per entendre la identitat personal, la de l'equip i la de la organització amb la metodologia BRICKme, basada en LEGO® SERIOUS PLAY®. Ha explicat també com alinear equips amb objectius i inquietuds diferents.

El 22@ Breakfast és el punt de trobada i d'intercanvi d'idees innovadores que, des del 2004, se celebra cada mes al Districte de la Innovació. És una oportunitat per conèixer les darreres tendències tecnològiques i empresarials, i els progressos que es desenvolupen en l’entorn 22@ per a les seves empreses i institucions. Però també és una ocasió per intercanviar experiències amb més d'un centenar de directius i professionals vinculats a l'economia del coneixement.


Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

Compartir

Notícies relacionades

Modificar cookies