Subscriu-te a la newsletter


22@Update Breakfast: La Realitat Virtual arriba al món de l’empresa

Secretaria Comunicació,


22@Network bcn, l’Associació d’Empreses i Institucions del districte de la innovació 22@, ha celebrat avui la 120ª edició del 22@Update Breakfast a l'escola FX Animation - 3D & Film.

Xavier Monzó, President de 22@Network bcn, ha presentat aquesta edició del 22@ Breakfast, que ha tractat sobre “La virtualització o com introduir la Realitat Virtual al món de l’empresa”.

Dins l’apartat de l’Innovador del mes, Fàtima Vilà, directora d'FX Animation Barcelona 3D & Film School, ha explicat en la seva conferència “FX ANIMATION, l’escola creativa del Segle XXI” que un “99% dels alumnes graduats accedeixen al món laboral i que 800 empreses col·laboren amb l’escola en formació”. Ha explicat també la història de la realitat virtual i ha introduït el concepte Computer Generated Imagery, que consisteix en generar per ordinador imatges i escenes d’aparença real per al seu ús en la realitat virtual.

L'Update ha estat a càrrec de Christian Soverini, arquitecte i Planning Manager 3D d’InteriorVista, qui ha explicat les aplicacions de la Realitat Virtual al món de l'interiorisme i l'arquitectura, mitjançant solucions online que permeten simplificar la compra de mobles i objectes de decoració.

En finalitzar, Xavier Monzó, President de 22@Network bcn, ha presentat l’actualitat de l’Associació i les novetats al districte 22@ i ha anunciat la celebració el proper 8 de juny de la 5a Convenció Empresarial del districte 22@, amb el títol “22@: Creixement col·laboratiu” i amb la ponència sobre “La Ciberseguretat a un món digital”.

El 22@BREAKFAST és el punt de trobada i d'intercanvi d'idees innovadores que, des del 2004, se celebra cada mes al Districte de la Innovació. És una oportunitat per conèixer les darreres tendències tecnològiques i empresarials, i els progressos que es desenvolupen en l’entorn 22@ per a les seves empreses i institucions. Però també és una ocasió per intercanviar experiències amb més d'un centenar de directius i professionals vinculats a l'economia del coneixement.


Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

Compartir

Notícies relacionades

Modificar cookies