Subscriu-te a la newsletter


22@ NO DEIXA DE CRÉIXER: NOVES EMPRESES

Secretaria Comunicació,


22@ NO DEIXA DE  CRÉIXER I CADA DIA S’INCORPOREN NOVES EMPRESES: CUATRECASAS, SCHIBSTED, PLUS ULTRA I CISCO SÓN  ALGUNES DE LES EMPRESES QUE HAN APOSTAT PER TRASLLADAR-SE AL DISTRICTE DE LA  INNOVACIÓ

PLANISYS I  NUUBB, NOUS MEMBRES DE 22@NETWORK BCN

  • Èxits al districte 22@: La 'start-up' de videojocs mòbils socials Social Point, ubicada al 22@, ha estat adquirida per 230 milions per l'americana Take-Two
  • Internacionalització: La productora audiovisual Lavinia reforça la seva presència internacional i preveu l’obertura d’una delegació a Pekín
  • Promocions immobiliàries: Grupo Castellví construirà dos nous edificis d’oficines al 22@Business Park i la immobiliària Merlin ha adquirit la Torre Agbar per convertir-la en un edifici d’oficines


El districte 22@ segueix creixent amb l’arribada d’empreses com el bufet d’advocats Cuatrecasas o la multinacional noruega Schibsted (propietària dels portals Vibbo, Fotocasa, InfoJobs, Coches.net, Motos.net, Bibbo i Habitaclia). La multinacional Cisco instal·larà també el seu centre d’innovació a l’antiga fàbrica de Ca l’Alier i l’asseguradora Plus Ultra, del Grup Catalana Occidente, ha adquirit un nou edifici al 22@. A més a més, la cadena hotelera ibis Styles ha inaugurat al districte 22@ l’hotel ibis Styles Barcelona City Bogatell.

L’èxit de les empreses instal·lades al districte 22@ s’ha fet visible de nou la darrera setmana amb dos fets de diferent naturalesa: en primer lloc l’adquisició de l’empresa de videojocs mòbils socials ubicada al 22@ des del seu naixement a Barcelona activa, Social Point, per 230 milions per part de l'americana Take-Two. L’empresa va facturar 84 milions d'euros el 2016 i compta amb una plantilla de 270 treballadors. D’altra banda dues produccions amb participació de professors i alumnes de l’escola de Cinema, Animació i 3D FX ANIMATION Barcelona 3D & Film School han estat nominades als Óscar. Es tracta del curt ‘Timecode’ (millot curtmetratge) i ‘El llibre de la Selva’ (millors efectes visuals).

A més, les empreses del districte aposten fortament per la internacionalització. Alguns exemples són els de Lavinia, Gaes o Inlea. La productora Lavinia té previst obrir una delegació a Pequín aquest any. La companyia, amb delegacions a Brussel·les, París, Berlín, Algèria, Moscou i Nova York, té com a objectiu reforçar el seu negoci internacional i duplicar la seva facturació de cara al 2020. L’empresa Gaes s’ha posicionat també com una de les primeres cadenes mundials en distribució d’audiòfons i el darrer exercici va aconseguir incrementar les seves vendes internacionals fins al 11,5% del total, amb una previsió d’arribar al 13% aquest 2017 amb noves obertures a Llatinoamèrica. Inlea, per la seva banda, consolida el seu negoci d’externalització de gestió de projectes IT, màrqueting i vendes i recursos humans amb oficines a Brasil, EUA (Silicon Valley), Canadà, Rússia, Regne Unit i properament Índia.

Pel que fa a noves promocions immobiliàries, Grupo Castellví construirà dos nous edificis al 22@Business Park, 26.000 metres quadrats d’oficines al costat de la Plaça de les Glòries. Castellví és el primer promotor del districte 22@ amb edificis tan emblemàtics com l’antiga seu de la CMT, la seu d’Indra, Ogilvy, T-Systems i el 22@ Interface Building. Per la seva part, la immobiliària Merlin Properties ha adquirit la Torre Agbar, un dels edificis més emblemàtics de la ciutat i del districte 22@, per convertir-lo en un edifici d’oficines.

Aquesta setmana, en la darrera reunió de la Junta Directiva de l’Associació d’Empreses i Institucions 22@Network bcn, formada per més de cent empreses i institucions del districte 22@, s’ha aprovat la incorporació de dos nous associats: PLANISYS i NUUBB.

PLANISYS - Cloud Services és una companyia de serveis vinculats a Internet i a la informàtica en general, que ofereix solucions de computació en el núvol, virtualització, datacenter, correu electrònic corporatiu, email màrqueting i intel·ligència de negocis, així com també consultoria en Business Continuity (BCP/DRP), deliverability i projectes tecnològics en general.

NUUBB - Next Update Business Barcelona ofereix solucions de comunicacions unificades corporatives per optimitzar l’atenció als clients per incrementar les vendes, modernitzar infraestructures i millorar la productivitat dels treballadors. També proporciona serveis de Hosting per sincronitzar, guardar, compartir i protegir arxius, eines Cloud, així com solucions de seguretat i encriptació.

Aquestes noves empreses se sumen a l’Associació compromesa amb la dinamització del districte de la innovació 22@, que facilita la integració de les organitzacions i els seus professionals a les dinàmiques del 22@, fomenta la interacció i treballa per un teixit productiu ric, complex i dinàmic al districte de la innovació.

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

Compartir

Notícies relacionades

Modificar cookies