Subscriu-te a la newsletter


22@UPDATE BREAKFAST DEL MES DE JUNY: “MUDA: GUERRA TOTAL A LA INEFICIÈNCIA”

Secretaria Tècnica,


22@UPDATE BREAKFAST DEL MES DE JUNY: “MUDA: GUERRA TOTAL A LA INEFICIÈNCIA”

Com eliminar les activitats que generen costos per l’empresa, però no valor

22@Netowrk bcn ha celebrat a Barcelona Activa la 111ª edició del 22@Update Breakfast, que ha tractat sobre el concepte Muda, associat a totes aquelles activitats que generen costos per l’empresa, però no valor.

El President de l’Associació d’Empreses i Institucions 22@Network bcn, Ramon Salabert, ha presentat aquesta edició del 22@Update Breakfast, centrada en el concepte Muda, provinent del Japó, que significa malbaratament o ineficiència, tot allò que els clients no estan disposats a pagar.

Durant la sessió s’ha explicat com treballar intensivament en la reducció i eliminació del Muda per tal d’augmentar la competitivitat de totes les àrees de les empreses i organitzacions.

L'Update ha estat a càrrec de Josep A. Aguilar, consultor especialista en lean manufacturing i millora de processos, i soci director de la consultora internacional Actio Consulting, qui ha explicat els efectes del Muda icom identificar-lo i posar-li remei.
L'innovador del mes de juny ha estat l'empresa Apli Paper. El seu director d'operacions, Andreu Gabarró, ha explicat, com a través de l'eliminació del Muda, l’empresa ha aconseguit importants millores en la competitivitat de l'empresa.


El 22@ Breakfast és el punt de trobada i d'intercanvi d'idees innovadores que, des del 2004, se celebra cada mes al Districte de la Innovació. És una oportunitat per conèixer les darreres tendències tecnològiques i empresarials, i els progressos que es desenvolupen en l’entorn 22@ per a les seves empreses i institucions. Però també és una ocasió per intercanviar experiències amb més d'un centenar de directius i professionals vinculats a l'economia del coneixement.



Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

Compartir

Notícies relacionades

Modificar cookies