Subscriu-te a la newsletter


22@NETWORK BCN HA PRESENTAT AVUI LA REVISIÓ DEL PROJECTE 22@

Secretaria Tècnica,


22@NETWORK BCN HA PRESENTAT AVUI LA REVISIÓ DEL PROJECTE 22@

LA SEVA PROJECCIÓ PELS PROPERS 10 ANYS: UNA APOSTA PER LA TRANSFORMACIÓ DIGITAL, LA COL·LABORACIÓ PUBLICOPRIVADA I UNIVERSITAT- EMPRESA I LA INTERNACIONALITZACIÓ

L'Associació d'Empreses i Institucions 22@Network bcn ha presentat avui el seu Pla d'Actuació pel període 2016-2020 després d'haver-se procedit a la renovació de la Junta Directiva i a la constitució del Consell Assessor de 22@Network bcn, que està integrat per destacats dirigents de les més importants empreses del Districte de la Innovació.

El president de 22@Network bcn, Ramon Salabert, ha presentat la proposta “La revisió del projecte 22@ i la seva projecció durant els propers 10 anys” en temes tan rellevants com urbanisme, mobilitat, merveis, assentament de les noves activitats empresarials i la col•laboració universitat-empresa. Ha explicat que “22@Netowrk bcn té l’objectiu de ser un referent en la implantació imminent de la transformació digital, així com fomentar l’emprenedoria i la internacionalització”.

Salabert ha destacat el paper de l’Associació per generar serveis a les empreses del Districte i als treballadors que hi treballen, fomentant activitats, networking, models de negoci i economies col•laboratives. També ha assegurat que “22@Network bcn seguirà consolidant i ampliant les accions derivades de la cooperació publicoprivada com a interlocutor de referència amb les respectives Institucions Públiques i privades”.

Durant la presentació s’ha informat sobre la composició de la nova Junta Directiva, el Consell Assessor i les dotze Comissions de Treball.

Comissions de treball de 22@Network bcn: Estratègia 22@, Transformació Digital, Emprenedoria i Innovació, Smart City i Models de Negoci, Serveis a les Empreses i RRHH, Cooperació Publicoprivada, Networking i Noves Tecnologies, Talent i Noves professions, Empresa i Medi Ambient, Urbanisme i Territori, Màrqueting i Comunicació 22@ i Universitats i Centres Tecnològics.


Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

Compartir

Notícies relacionades

Modificar cookies