LA DIGITALITZACIÓ DEL COMERÇ I LES PIMES

A Hotel Ibis Styles Bogatell

 el 30 març 2017

La proximitat no està renyida amb la xarxa. El comerç de proximitat també ha d'aprofitar la digitalització per oferir un millor servei al client i guanyar en l'eficiència del model de negoci.

Dijous 30 de març Marta Sendra ens presentarà el Programa per a la transformació digital del comerç, de la Generalitat de Catalunya a través del Consorci de Comerç, Artesania i Moda. A més en Jaume Portell, fundador i CEO de Beabloo ens presentarà myBloo, un servei per treure el màxim profit de la xarxa amb els clients de proximitat.

El primer 22@Update Breakfast de la primavera el farem al nou Ibis Styles Barcelona Bogatell, t'esperem!

Fòrum d'empreses de l'EEBE

A Campus Diagonal-Besòs

 el 4 maig 2017

L'estudiantat de l'Escola d'Enginyeria de Barcelona Est (EEBE) organitza la primera edició del Forum d'empreses de  l'EEBE, amb el suport i recolzament de l'Escola i la col·laboració de la Fundació b_TEC.

El fòrum ofereix un punt de trobada per tal de consolidar la relació entre les empreses, la universitat i els joves enginyers (estudiants i recent graduats). Empreses, departaments i institucions representatives dels diferents sectors industrials i tecnològics es reuniran per oferir els estudiants diferents alternatives de col·laboració.